В живота на всеки човек има периоди, които са по-силни

...
В живота на всеки човек има периоди, които са по-силни
Коментари Харесай

Ето това са важните години в живота на всяка ЗОДИЯ

В живота на всеки човек има интервали, които са по-силни от други и години, в които всичко се пренарежда и стартира да придобива друг смисъл. Вижте кои са най-важните години за всяка зодия и какво ги чака през тях.
ОВЕН: Важните години в живота на всеки Овен са свързани с личностна смяна. Те през целия си живот се пробват да доближат по-добрата версия на себе си. И в даден миг в действителност съумяват! Тези години, в които премислят всичко и се трансформират в нови хора е, когато са на 18, 24, 31 и 37. В любовен проект сменят сътрудниците си и стартират нови връзки на 22, 29, 33. Когато минат 33, към този момент са сигурни, че са разкрили верния за тях човек и сродната им душа, с която да продължат живота си.
 3 зодии ще се снабдят с годежен пръстен през ДЕКЕМВРИ 3 зодии ще се снабдят с годежен пръстен през ДЕКЕМВРИ
Време е за обич и романтика! Декември е толкоз магически месец, че подготвя към нови стъпки, осъществени фантазии и красиви блестящи...
ТЕЛЕЦ: Важните години в живота на Телците са свързани с това да осмислят персоналното мнение за себе си и да издигнат самочувствието си до здравословни стойности. Когато го създадат им потръгват доста неща – любовния живот, работните триумфи и даже приятелското им обграждане. Годините, които образуват характера и самочувствието на Телеца са, когато той навърши 17, 23, 30 и 40. В любовен проект претърпяват огромни промени и щастливи събития, когато навършат 22 и 29 години.
БЛИЗНАЦИ: Ако попитате един Близнак, той ще ви каже, че всяка година в живота му е значима и определяща, само че това надалеч не е по този начин. При тях най-важните години са свързани с това да преодоляват егото си и да позволяват по-близо хората до себе си. Интересни събития за Близнаците, когато навършат 16, 20, 25, 43. В любовта промяната на сътрудници от време на време е честа, само че същинските си връзки, които траят дълги години срещат, когато навършат 25, 37 и 51 години.
РАК: Представителите на зодия Рак имат доста динамичен живот, изпълнен с доста провокации, триумфи и сбъднати фантазии. За тях е доста значимо да си слагат цели и да ги следват непременно. Годините, в които Раците сбъдват най-големите си фантазии, са 19, 24, 37 и 52 години. В любовта имат относително постоянни връзки и не сменят постоянно сътрудниците си, само че най-важните събития в любовен проект им се случват, когато навършат 21, 26 и 32 години.
ЛЪВ: Лъвовете имат забавен живот, който в никакъв случай не стопира да се трансформира и развива. Техните мощни години са свързани с израстването в кариерата с финансовите им триумфи и всичко, обвързвано с охолния им живот. Тези определящи години, в които им се случват най-големите триумфи, са 28, 37, 46 и 55. В любовта има интервали, които са доста динамични и в тях се случва какво ли не. Връзките, които имат и са значими за живота им, се случват, когато Лъвовете навършат 28 и 35 години.
 31 късметчета съгласно датата ти на раждане 31 късметчета съгласно датата ти на раждане
Датата, на която сме родени, е специфична и в никакъв случай не е инцидентна. Носи заряд за самите нас, за характера ни и това какъв шанс ни се па...
ДЕВА: В живота на Девите има доста защо да приказваме. При тях е едно непрестанно премеждие, което не стопира с годините, а единствено става по-лудо и незабравимо. Те обичат да обикалят света, да пробват нови неща и да се опитат да намерят своето място в него. Годините, в които това се случва и приключенията в живота им са най-интензивни са, когато навършат 25, 31 и 49 години. Важните години в любовта за Девите са 23, 30 и 40. Тогава се случват най-щастливите събития в живота им и това ги прави същински щастливи.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР