В изпълнена с обрати от начало до край номинационна битка,

...
В изпълнена с обрати от начало до край номинационна битка,
Коментари Харесай

Приключенците грабнаха победата в тежка номинационна битка в „Игри на волята: България“

В изпълнена с обрати от начало до край номинационна борба, Приключенците съумяха да се преборят за първото място и да спасят племето си от съвет довечера в „ Игри на волята: България “. Въпреки извънредно тежкото физическо тестване, пъзелът на финала се оказа решителен за изхода в надпреварата.
 Игри на волята България nova.bg
Огромната преднина на Жълтите бе стопена от Валентин и Милена, а по-късно и последните стигнали до пъзела – Мани и Неделчо, съумяха да го подредят по-бързо от Елизабет и Андрей.

В прочувствен и под напрежение родов съвет Жълтите трябваше да посочат двама от племето, които ще се борят за оставане в най-ектремното премеждие.

Елизабет направи сложен капитански избор в края на съвета и пое виновността за изгубената борба, като избра номинация. Вторият, номиниран от племето, бе моделът Красима, която също ще се бори, с цел да продължи присъединяване си в най-екстремния риалити формат този петък.
 Игри на волята България nova.bg
Ще съумеят ли Бойците да се спасят от съвет тази седмица или Приключенците ще сграбчен успеха и във втората номинационна борба? Как ще устоят на Дивата река участниците в червени екипи и ще потвърдят ли още един път дамите в племето, че са по-издръжливи от мъжете? Какви нови кавги ще следят феновете в трите племена? Кой ще се изправи против Красима и Елизабет в борбата за избавление в петък? – разберете на следващия ден вечер в 21:00 часа по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на  страницата и  профила на формата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР