В изключително оспорвана и равностойна игра Милена успя да извоюва

...
В изключително оспорвана и равностойна игра Милена успя да извоюва
Коментари Харесай

Милена донесе победа за Приключенците във втората номинационна битка

В извънредно оспорвана и равностойна игра Милена съумя да извоюва победа за Приключенците във втората за седмицата номинационна борба в „ Игри на волята: България “. Плуване в бурното море, скок от 3-метров трамплин, бягане и редене на пъзел на платформа във въздуха бяха единствено част от тестванията, които воините от двете племена трябваше да преминат, с цел да завоюват неприкосновеността си. Въпреки преднината от едвам 15 секунди, която Приключенците осигуриха на капитана Милена при пъзела, тя съумя да се оправи с него по-бързо от Мани от Бойците и подсигурява спасението на цялото племе до идната седмица.
 Игри на волята България NOVA

 Игри на волята България NOVA
Както нормално племенният съвет при Бойците мина извънредно с напрежение и още веднъж бе изпълнен с обвинявания, разпределения по лагери, остри реплики и изненадващи номинации. Макар че всички бяха на мнение, че отговорен за загубата в номинационната борба е Калоян, никой не го номинира. Племето уточни още веднъж две дами – Соня и Мани, които не бяха сюрпризирани от развоя на номинациите.
 Игри на волята България NOVA
Лежерният ден на Жълтите в Резиденцията бе нарушен от непредвиден случай. След инцидентно рухване край басейна, моделът Красима претърпя контузия на крайници. Решението на медицинския екип след прегледа бе безапелационна възбрана за присъединяване в утрешния конфликт за избавление.
 Игри на волята България NOVA
В епизода на „ Игри на волята: България “ на следващия ден вечер борбата за избавление ще бъде и борба за оцеляване във формата за един от участниците. Който заеме последното място, ще напусне най-екстремното съревнование вечно, а избавен от елиминационна борба ще бъде единствено един боец. Как ще одобряват състезателите новината за директната елиминация? Кой ще се избави и кои две дами ще стигнат до елиминационна борба? Ще заеме ли някой мястото на Красима в утрешната значима игра? Кой състезател от нежния пол ще се срещне с Мартин на Плажа на отшелника? - феновете ще схванат на следващия ден вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на  страницата и  профила на формата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР