В италианското волейболно първенство става горещо. Много горещо. Само четири

...
В италианското волейболно първенство става горещо. Много горещо. Само четири
Коментари Харесай

Соколов срещу бившия си тим в сблъсък номер 2 от полуфиналите

В италианското волейболно състезание става горещо. Много горещо. Само четири отбора останаха в борбата за трофея на Апенините.

Благодарение на каналите на bTV Media Group можете да наблюдавате заключителната фаза в шампионата, където Цветан Соколов и неговият " Лубе Чивитанова " не престават да мечтаят за купата в Серия А.

Тази вечер предстоят вторите срещи от полуфиналите, а третите мачове са единствено 3 дни по-късно - в понеделник. В тази фаза се играе до 3 победи.

Снимка: legavolley.it От 21:30 ч. по RING ще имате опция да гледате изявите на Цветан Соколов против някогашния му клуб " Тренто ".

Първият конфликт сред двата отбора беше прочувствен. Много освен това. Българинът беше над всички и със своите 36 точки - връх за плейофите в Италия, оказа помощ за значима победа като посетител.

Двубоят, траял повече от 3 часа, предложи всичко, което може да се желае от една волейболна среща: страсти, обрати и, несъмнено, спечелили и победени.
Снимка: legavolley.it
" Тренто " загуби домакинското си преимущество и в този момент наложително би трябвало да търси успеха, в случай че желае да изравни серията преди мач номер 3. Пропуснатите шансове за затваряне на мача може да тежат на играчите на Анджело Лоренцети, само че те би трябвало бързо да се отърсят от сложното състояние, в което са изпаднали.

По същото време на уеб страницата btvnovinite.bg изцяло гратис и без регистрация можете да гледате срещата сред " Модена " и първенеца " Перуджа ".
Снимка: legavolley.it
" Дяволската обсада " обезсърчи противниците със мощната си игра в среща номер едно. Убедителният метод, по който волейболистите на Анджело Лоренцети стигнаха до триумфа, може да обезкуражи доста отбори, само че не и " Модена " - изключително когато тимът има опция да вземе реванш вкъщи.

В " Пала Панини " Иван Зайцев ще се опита да се " извини " на съотборниците си и на почитателите, откакто изигра една от най-слабите си срещи в кариерата. Сега, окуражен да се потвърди още веднъж против някогашния си тим, италианският национал ще би трябвало да даде всичко от себе си против първенеца.

Снимка: legavolley.it

За " Перуджа " нещата наподобяват надалеч по-различно. За да се класира на край, на тима му е задоволително само да запише победи в семействата в " Пала Бартон ". Едно обаче е несъмнено: по-ранно довеждане докрай на полуфиналната серия ще се понрави на Вилфредо Леон и компания, защото в разногласието за купата всеки икономисан гейм е бонус.

Ще реализира ли Соколов значимо преимущество с втора победа на полуфиналите над " Тренто " или Анджело Лоренцети е разкрил по какъв начин да противодейства на българина?

Дали първенците ще поведат с 2:0 в серията или Иван Зайцев ще накаже някогашния си тим?

Отговорите - единствено по bTV!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР