В истинско момиче от града се превърна моделът Адут Акеч,

...
В истинско момиче от града се превърна моделът Адут Акеч,
Коментари Харесай

26 модни находки от есенната колекция H&M Studio

В същинско момиче от града се трансформира моделът Адут Акеч, с цел да снима новата акция за H&M Studio A/W2019 из цялостните с сила улици на, а с цел да бъде уловено всяко нейно придвижване „ провинен “ е фотографът Крисчън Макдоналд. Точно там, в сърцето на града, се любуваме на елегантните модели от есенната сбирка на марката, наречена „ Магически натурализъм “, в която се открояват палто със непоколебим контур, ефирна рокля от рециклиран полиестер, елегантна блуза от памук и вискоза и красивата композиция от риза и пола в един и същи.

Освен това ви демонстрираме и всичко това, което ние бихме добавили в есенния си дрешник, като сигурно бихме комбинирали копринените рокли с вълнени пуловери, а за какво не да сложим и панталон под тях. Точно тази независимост и лекост на съчетаването на разнообразни материи и принтове показва и Людивин Поаблан, която с изключение на стилист на акцията е и съветник по основаването на сбирката.
               
on Aug 29, 2019 at 12:02am PDT

„ Вдъхновихме се да открием магичното във всекидневието. В търсенето на устойчиви във времето модели с лек нравствен детайл създадохме всеки продукт от сбирката по този начин, че да вдъхновим модерната жена. Има толкоз доста типичен дрехи в сбирката, които могат да бъдат комбинирани както с публични облекла, по този начин и с продукти за всекидневието “, споделя Анджелика Гимборг, дизайнерът на H&M Studio.

Всички модели ще бъдат налични в магазина на на бул. " Витоша " № 6 и онлайн на 5 септември , тъй че имате още няколко дни да си набележите вашите фоворити от сбирката.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР