В истински палат като от приказките живее фолк певицата Анелия.Новата

...
В истински палат като от приказките живее фолк певицата Анелия.Новата
Коментари Харесай

В истински палат за 1,5 милиона живее фолк певицата Анелия

В същински дворец като от приказките живее фолк певицата Анелия.

Новата къща на изпълнителката бие по разкош и помпозност даже именията на доста от най-богатите българи, настояват специалисти по недвижими парцели. За градежа на внушителното жилище и оформянето на големия двор, траяли няколко години, явно не са пестени средства, написа " Галерия “.

Всичко е направено с най-качествените и скъпи материали. Анелия съумя да се нанесе в къщата в полите на Витоша преди към година, само че изрично не желае да я демонстрира обществено. Фолк фурията е отбивала и предложенията на няколко телевизионни екипа да гостуват  в дома й.

Дворът на къщата е добре спретнат и очевидно за него се грижат професионални градинари. Големи шубраци, дървета, борове, просторна ливада са ситуирани към къщата, а басейнът дава спомагателен бонус за обитателката на палата. Запознати издават, че единствено за чудесно аранжирания двор Анелия се е изръсила над 150 хиляди лв..

За да може да се любува непрестанно на красивата си градина, Анелия е решила трапезарията и холът да не са отвред затворени със стени. Огромни френски прозорци отварят дневния тракт към двора, който е естествено продължение на къщата.

В хола има огромна камина, която отоплява по едно и също време и двете пространства. В холната част е сложена семпла мека мебел и ниска дървена маса, а на пода е комплициран паркет и мек килим. Далеч по-пищна е трапезарията. Огромната дълга маса е ситуирана тъкмо в средата, а към нея са подредени кожени столове, два от които са със златни орнаменти. Над масата пък е инсталиран обилен златист полилей, който изцяло се вписва в стила на помещението.

Подът е затрупан с мраморни плочи, с които е облицована и друга от колоните в трапезарията. Къщата на Анелия има още два етажа – един партерен, където има дребен киносалон. На последния етаж са спалните, две от които са за нея и щерка й Ивон. Те са също луксозно обзаведени по поседна мода в интериора.

Експерти пресмятат, че пайнерката се е бръкнала с близо 1,5 милиона за всичко – имот, озеленяване, архитектурен план, строители материали, електроснабдяване, довършителни работи и обзавеждане. Вероятно е теглила заем.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР