В иранското първенство отново ще играе българин. Това е националът

...
В иранското първенство отново ще играе българин. Това е националът
Коментари Харесай

Футболен национал подписа с ирански клуб

В иранското състезание още веднъж ще играе българин. Това е националът Николай Бодуров (33 г.), който подписа контракт с един от най-популярните локални тимове - " Естеглал ". Според авторитетния уебсайт Transfermarkt, съглашението е до юни, с алтернатива за продължение за още 1 година.

Бодуров мина в " Естеглал " като свободен сътрудник, откакто при започване на годината приключи по взаимно единодушие контракта си с " ЦСКА-София ". След това той тренира с родния си " Пирин " в очакване на оферта и отпътува за Иран във вторник, откакто получи предлагането от " Естеглал ". Там някогашният футболист на британския " Фулъм " и датския " Мидтийланд " ще играе с хърватина Хървое Милич ( " Фиорентина ", " Наполи ", " Олимпиакос " ) и малиеца Шейх Диабате ( " Бордо ", " Метц ", " Нанси ", " Аячо " ). В момента отборът е на пето място в класирането, само че е единствено на 1 точка от третата позиция, която дава право на присъединяване в Шампионската лига на Азия.

В иранското състезание преди е играл националният вратар Георги Георгиев ( " Славия " ) - от 2015 до 2016 година Той първо бе в " Нафт Маджед ", а по-късно в " Гостареш ". 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР