В интервюто тази сутрин Къстадинов нагло заяви, че той останал

...
В интервюто тази сутрин Къстадинов нагло заяви, че той останал
Коментари Харесай

Елена Гунчева подкара Костадинов: Агресията им е начин на поведение. Може да увиснат като прани гащи

В изявлението тази заран Къстадинов безочливо съобщи, че той останал общински консултант във Варна, нищо, че бил определен от Вътрешна македонска революционна организация и напуснал партията, тъй като имал доста преференции и на процедура бил определен мажоритарно.
Да припомня – на изборите 2021 година от към 7000 гласа, имах 1277 ЛИЧНИ преференции, макар, че на всички споделях да гласоподават общо за листата, без преференция за мен. Преференциите за мен бяха към 99 % от всички преференции за листата. Въпреки това, Копейкин не се посвени да каже, че без партията съм била никоя и трябвало да напусна. Сега тъкмо със същите причини упорства, че било морално и вярно той да остане общински консултант, тъй като имал доста преференции. Интересно какъв брой, защото не се пазят документи от изборите във Варна тогава. Но противоречивият честен образ на господина е реалност. Значи всички, с изключение на него, би трябвало да изоставен постовете, когато напущат партията. То той, тъй като е единствен и несравним и неповторим и така нататък, и бил определен мажоритарно в избори с пропорционални партийни листи, можело да си стои.
Също е удивително, че вместо напълно по човешки да изрази терзание, че общински консултант от СОС е пребит, Къстадинов даже изрази подозрение, че е имало нападение, за една численост да каже, че индивидът измежду бял ден самичък се е претрепал, с цел да му направи мръсно на него и партията му. Нямаше никакво удивление или отвращение от този акт, т.е. напряко си го одобряваше. Единственото, което най-силно се забелязваше е, по какъв начин през цялото време беше в кръгова защита, че не бил той и не била партията. Аз да вземем за пример в сходна обстановка бих изразила страдание от случилото си, разбиране, че никой от партията не е намесен и вяра, че следствието ще разкрие отговорните и съдът ще ги накаже. Но за адекватност и Къстадинов мъчно може да се приказва в едно изречение.
По отношение на заканите със съд към всички: Къстадинов, в случай че си бяхте учили лекциите по право, щяхте да знаете малко повече за състава на клеветата и какво тъкмо би трябвало да съдържа, с цел да заведете частно наказателно дело. А партия да се усеща оклеветена – предлагам му да прочете малко повече доктрина и процедура. Също по този начин е хубаво да знае, че в случай че обвинения по това дело от частен темперамент потвърди изказванията си в съда, ще увисне като прани гащи, или да го кажа по-интелигентно за останалата част от аудиторията – ще му отхвърлят тъжбата и ще си заплати разноските.
В актуалните връзки по разнообразни приложения, айфони и смарт телефони и интернет, остават доста следи. За всичко. Всеки един диалог може да бъде записан. Всеки един чат може да му се направи скрийншот и с експертиза да се потвърди истинността му. Всяка опасност в обява, коментар или чат, може да бъде потвърдена. При положително предпочитание, в точния момент обезпечени доказателства и положително следствие.
Агресията е метод на държание освен на водача на партията, само че и на нейните членове и почитатели. Вижте страницата на партията и профилите и страниците на управлението. В мнения, които си стоят, се приканва за отмъщение, разпра и кавга с напусналите партията, политически съперници, публицисти и така нататък, като обидите, клеветите и грозните закани мъчно могат да се изброят. Но това очевидно не основава проблем на господина. Който прочее доста обича да приказва на „ лице “ и „ индивид “ – много особено за хора от низините, които се пробват да минат за елитарни.
От Facebook профила на юрист Елена Гунчева-Гривова, някогашен народен представител от Възраждане
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР