В интервю за Зюддойче цайтунг“, препечетатано днес от британските вестници,

...
В интервю за Зюддойче цайтунг“, препечетатано днес от британските вестници,
Коментари Харесай

Дейвид Камерън се противопоставя на изпращането на западни войски...

В изявление за „ Зюддойче цайтунг “, препечетатано през днешния ден от английските вестници, Камерън показва, че Украйна се нуждае от повече оръжия с огромен обхват на деяние и че е подготвен да работи с Берлин и да убеди германците да доставят създадени в Германия крилати ракети Taurus на фронтовата линия. 

 

Ако в Украйна обаче бъдат ситуирани задгранични бойци, даже единствено за да образоват локални фрагменти, те ще се трансфорат в цели за Русия, разяснява той.

Припомняме, че предишния месец френският държавен глава Еманюел Макрон означи, че не може да се изключи опцията западни войски да бъдат изпратени в Украйна.  

 

По-късно Обединеното кралство удостовери, че е изпратило дребни елементи в Украйна, с цел да помогне с здравно образование, само че представител на министър-председателя Риши Сунак посочи, че страната не планува широкомащабно разполагане. 

 

В петък френският министър на защитата Себастиен Лекорню бе безапелационен, че за момента няма проекти за изпращане на бойни елементи, само че че съдружниците на Украйна могат да обмислят съответно образование или задачи за разминиране. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР