В интервю за тв канала ABC, което ще бъде излъчено

...
В интервю за тв канала ABC, което ще бъде излъчено
Коментари Харесай

Алек Болдуин: Не съм натискал спусъка на пистолета

В изявление за тв канала ABC, което ще бъде излъчено в петък, актьорът Алек Болдуин е направи изненадващо изказване за смъртоносния случай на снимачната площадка на уестърна " Ръжда " преди седмици.

Болдуин споделя, че въобще не е натиснал спусъка на револвера, изстрел от който умъртви операторката Халина Хътчинс.   " Не, не, не. Никога не бих насочил револвер към някого и не бих натиснал спусъка. Никога “, безапелационен бе артистът. От думите му излиза, че револверът е стрелял самичък - което се случва, само че извънредно рядко.

По-рано бе обявено, че на 21 октомври, по време на фотоси за уестърна " Ръжда " Алек Болдуин е стрелял с револвер, който е трябвало да бъде зареден с халосни патрони, само че те се оказали бойни. В резултат на това умря 42-годишната Хътчинс, а режисьорът Джоел Соуза беше ранен. Инцидентът е станал с револвер-антика по време на репетиция в ранчото Бонанза Крийк покрай Санта Фе, Ню Мексико. 

 В извънредното изявление за ABC News Болдуин, който взе участие във кино лентата и е негов копродуцент, приказва за случилото се на снимачната площадка в оня съдбоносен ден, като сподели, че не е имал причина да подозира, че в револвера може да има военен патрон. 

Във вторник шерифът на окръг Санта Фе издаде нова заповед за претършуване, в която се показва, че следователите може да са разкрили източника на бойния патрон, предизвикал гибелта на Хътчинс.

Специалното едночасово предаване Alec Baldwin Unscripted, продуцирано от George Stephanopoulos Productions, ще се излъчи в праймтайма в четвъртък и по-късно същата вечер ще бъде качено на стрийминг платформата Hulu. Следващата седмица втори двучасов епизод ще се задълбочи в събитията преди смъртоносната пукотевица на снимачната площадка, включвайки диалог с Болдуин и нови изявленията. Втората част ще се излъчи  в петък, 10 декември по ABC и още веднъж ще бъде качена в Hulu.

Срещу Болдуин в качеството му на продуцент и други от екипа към този момент бяха заведени искове от частен темперамент.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР