В интервю за изданието Sunday Telegraph Анджелина Джоли проговори за

...
В интервю за изданието Sunday Telegraph Анджелина Джоли проговори за
Коментари Харесай

Анджелина Джоли разказа как преживява развода с Брад Пит и призна от какво страда най-много

В изявление за изданието Sunday Telegraph Анджелина Джоли проговори за това по какъв начин претърпява развода с Брад Пит и призна, че страда поради самотата си. Напомняме, че звездната двойка Джоли и Пит бяха дружно в течение на 12 години като дори едвам две години преди разрива им те публично се бракосъчетаха. През септември предходната година двойката разгласи за развода си, само че бракоразводният развой и до момента не е завършил. В изявлението актрисата признава, че последните месеци са били доста сложни за нея.

" Не обичам да бъда сама и просто ми е мъчно ", съобщи Анджелина Джоли

По-рано актрисата описа пред Vanity Fair за претърпян паралич на лицев нерв. Според думите на Джоли, от доста години тя се пробва да се управлява поради децата си.

" Децата усещат напрежението, който ни изпълва, а в действителност би трябвало да усещат нашата наслада. Даже когато човек минава химиотерапия, е належащо да откри сили да се смее и да обича ", споделя Анджелина Джоли

Сега актрисата мечтае да се възвърне и да възвърне предходната си същина. Джоли признава, че последните събития са й повлияли мощно. Тя, обаче, разчита на това да се върне интензивно към работата си и пълноценния си живот.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР