В интервю по френската телевизия BFM синът на Ален Делон,

...
В интервю по френската телевизия BFM синът на Ален Делон,
Коментари Харесай

Асистентката на Ален Делон е теглила по 900 евро от сметката му всяка седмица


В изявление по френската телевизия BFM синът на Ален Делон, Антони, описа за кражбата, осъществена от асистентката на именития артист.

Японката Хироми Ролен, с която Делон се познава от години, се сближава с него след инсулта, който артистът претърпя през 2019 година Тя демонстрира особена грижа и му оказва помощ във възобновяване, даже се мести да живее в неговата къща в Души, Франция. През 2021 година, в първото си изявление след инсулта, Ален я показа пред журналиста Сирил Вигие като своя спътница .

По-рано тази година, на 5 юли, и трите му деца подават тъжба против Хироми, обвинявайки я в " съзнателно принуждение и секвестиране против уязвимо лице, корист със уязвимост и честен тормоз " , откакто инцидентно схващат, че татко им е потърпевш и е постъпил в болница, за което асистентката не ги е уведомила. Освен това Ролин е ограничавала телефонните му позвънявания, крила е кореспонденцията му от самия него, отделяла го е от децата му и е биела кучето му. Самият Ален също се причисли към жалбата, а на 6 юли прокуратурата в Монтаржи стартира следствие.

Междувременно Хироми бе изгонена от вкъщи на Делон, а децата му започнаха по-често да го посещават и споделят общи фотоси.Два месеца след събитията Антони Делон споделя, че Хироми Ролин е скрила " 110 000 евро в брой " в долап в банята, открити при следствието.

" Имаше една сума пари, която беше открита от жандармерията. Много огромна сума: 110 000 евро в брой, скрити на горния етаж в долап в банята ", изяснява Антони Делон по BFMTV. " Това, което ще кажа, са обстоятелствата: през последните четири месеца - и това не съставлява сумата, която намерихме - всяка седмица от кредитната карта са теглени 900-950 евро . Предполага се, че с цел да се грижи за Души. ”

" Живеем в Души от три месеца. Когато пристигнахме в тази къща, в нея нямаше съвсем нищо. Това, което беше там, беше изгнило ".

Интервюирана предишния четвъртък от Le Parisien, Хироми Ролен се пази, настоявайки, че това е " подставено лице " от страна на децата на Ален Делон: " Това беше подставено лице, с цел да ме отстранят от живота на татко им. Това беше единствената им цел ", споделя тя.

В края на юли Хироми Ролин също подаде тъжба против децата на артиста за " групово принуждение, довело до нетрудоспособност за не повече от 8 дни, оскърбителен доноси и кражба ".
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg