В името на кариерата много холивудски знаменитости са пожертвали браковете

...
В името на кариерата много холивудски знаменитости са пожертвали браковете
Коментари Харесай

Звездните майки, които оставиха кариерата настрани

В името на кариерата доста холивудски звезди са пожертвали браковете и фамилиите си, само че и има и дами, които оставят кариерите си в името на фамилията. Ето и кои са звездните дами, които се отдават на майчинството и оставят работата настрани.

Джесика Бийл

Джесика Бийл е една от най-ангажираните актриси в Холивуд, до момента в който не среща брачна половинка си Джъстин Тимбърлейк. Актрисата е оставя кариерата настрани, като счита, че майчинството е най-трудната работа в света, само че и същински необикновено прекарване.  Джесика Бийл Световноизвестната изпълнителка се отдръпва от сцената след раждането на сина ѝ Макс. Днес тя продължава да прави музика, само че най-важни остават двете ѝ деца и фамилията.

Хилъри Дъф

Хилари Дъф е американска актриса, певица и тийнидол, която взема решение да сложи кариерата си на пауза, откакто ражда първото си дете. Въпреки че към момента взе участие в някои сериали, тя е отдала времето си напълно на трите си деца, за които споделя, че са приоритет в живота ѝ.  Хилъри Дъф
Американска актриса се отдръпва от работата, откакто се омъжва за Лени Кравиц и ражда първото си дете - Зои. С втория си брак актрисата има 2 деца, като през днешния ден нейната работа е да бъде техен преподавател, с което се оправя извънредно добре.  Звездата на 50-годишната изгрява на телевизионния екран в края на 80-те
Носителката на 15 награди Грами е същинска сензация в историята на музиката. През 2010 година тя се омъжва и ражда 2 деца. Последното ѝ турне е през 2013 година, като през днешния ден Кийс взе участие в някои музикални планове, само че приоритет са фамилията и децата ѝ.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР