В хода на проверката ще бъдат изследвани организацията на дейността

...
В хода на проверката ще бъдат изследвани организацията на дейността
Коментари Харесай

НАП започна проверка в Община Ловеч

В хода на инспекцията ще бъдат изследвани организацията на активността на Общината

От Националната организация по приходите (НАП) са почнали инспекция в Община Ловеч, обвързвана с обредните действия, потвърдиха за Българска телеграфна агенция от приходната организация.

Регионалната здравна ревизия (РЗИ) се е самосезирала по медийни изявления и също прави инспекция в локалния гробищен парк „ Скобелево “, заяви за Българска телеграфна агенция и.д. шеф Росица Милчева.

Проверката, която приходната организация е почнала, е по отношение на писмо от „ БЕТА ТРАУР 84 “ ЕООД, постъпило в Централно ръководство /ЦУ/ на Национална агенция за приходите и е за определяне на обстоятелства и условия (ПУФО) на Община Ловеч, показват от организацията.

В хода на инспекцията ще бъдат изследвани организацията на активността на Общината, обвързвана с обредната ѝ активност, както и поставените в писмото на „ БЕТА ТРАУР 84 “ ЕООД въпроси: липса на цени за другите типове траурни артикули, пазарни ли са цените по тази стопанска активност, подлежат ли покупко-продажбите на данъчно облагане по реда на Закона за подоходно корпоративно облагане /ЗКПО/ и по какъв начин се регистрират образуваните доходи от тях.

Регионалната здравна ревизия в Ловеч също ревизира локалния гробищен парк „ Скобелево “, по отношение на чистотата и проблеми свързани с новоизкопани гробни места, след подаден сигнал и медийни изявления, съобщи за Българска телеграфна агенция и.д. шеф доктор Росица Милчева.

По думите ѝ сигналът е за изхвърлянето на отпадъците и огражденията на гробищния парк. Във връзка с медийни изявления за проблеми с новоизкопани гробни места и приложени фотоси на гробове, цялостни с подпочвени води, от РЗИ са се самосезирали и е проведена цялостна инспекция. „ Изискали сме от община Ловеч информация, обвързвана с кадастъра, защото в жалбата са посочени два имота, които ние би трябвало целеустремено да проверим. “
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР