В хода на полицейските действия са установени и трима непълнолетни,

...
В хода на полицейските действия са установени и трима непълнолетни,
Коментари Харесай

Извършител на палеж е установен и задържан в рамките на специализирана полицейска операция на територията на област Силистра

В хода на полицейските дейности са открити и трима малолетни, обвинени в обезчестяване
Извършител на палеж на лек автомобил е открит и арестуван в границите на провеждаща се профилирана полицейска интервенция на територията на област Силистра. Полицейските дейности са стартирали в 08:00 часа през днешния ден и са разпоредени от основния секретар на Министерство на вътрешните работи.

В хода на интервенцията е открит 39-годишен, обвинен като причинител на палеж на лек автомобил „ Фолксваген “. Престъплението е осъществено към 23 часа на 17 март т.г. по ул. „ Бузлуджа “ в Силистра.

39-годишният, който има предходни престъпни прояви, е арестуван за период до 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане по член 330, ал.1 от Наказателен кодекс.

Три малолетни момчета, обвинени в обезчестяване, са открити в границите на профилирана полицейска интервенция, която се организира на територията на област Силистра по предписание на основния секретар на Министерство на вътрешните работи. Деянието е осъществено на 11 март т.г, като потърпевшата е 15-годишна. По случая е формирано следствено дело по чл.152, ал.2, т.1, по отношение на ал.1, т.3 от Наказателен кодекс.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР