в Хисаря. На тържествотокоорданатор на БСП за Пловдивска област.ние сме

...
в Хисаря. На тържествотокоорданатор на БСП за Пловдивска област.ние сме
Коментари Харесай

Ива Вълчева: Работа се върши от екип от професионалисти


в Хисаря. На тържеството

коорданатор на Българска социалистическа партия за Пловдивска област.

ние сме заложили на реализма и действителното осъществяване на дилемите. “, заключи Пенчо Шапков. След това ръководителят на Общински съвет на Българска социалистическа партия показа пред събраното голям брой кандидатурите на Българска социалистическа партия за кметове по места.В село Красново за втори мандат ще се състезава още веднъж досегашният кмет на селото Цвятко Истилянов, за Старо Железаре решителен любимец още веднъж е Илия Тонов, който се чака да бъде определен за четвърти мандат. Битката за кметския стол от името на Българска социалистическа партия в село Паничери повежда Веска Пашкулова.

„ Силно имам вяра, че работа се прави от екип от съидейници, както и от добре готови експерти. Смятам, че хората от нашата листа за общински съветници са точно такива. “ акцентира Вълчева. „ Хисаря е съществена туристическа дестинация и един от най-известните СПА центрове в България. За жал в очите на туристите, Хисаря е един занемарен, неприятно поддържан град с разрушени улици, изоставени и рушащи се къщи и преливащи от боклук конейнери в целия град. “. Така разказа Вълчева положението на града.

Възраждането на локалната стопанска система, основаване на удобна бизнес-среда, подобряването на инфраструктурата, чистотата, поддържането на паркове и градини, политики във връзка с възрастните хора и младите фамилии, политики във връзка с възобновление на локалните спортове, опазване на културните институти, поддръжка на читалищатаи работа по основаването на нови фестивали и атракции- това са единствено част от желанията в програмата за ръководство на претендента на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “.

връзка с тях ", добави тя.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР