В хасковското село Сърница започна подписка в защита Бейсим Салиф

...
В хасковското село Сърница започна подписка в защита Бейсим Салиф
Коментари Харесай

Започнала е подписка в защита на стрелеца от Сърница

В хасковското село Сърница стартира подписка в отбрана Бейсим Салиф /55 г./, който бе забъркан в междусъседски скандал със пукотевица и бягство. Това заяви за Българска телеграфна агенция кметът на селото Кемал Шенол.

Припомняме, че на 29 ноември при спор Салиф първо стреля против съседа си Мюмюн Мюмюн, по-късно рани с нож жена му и избяга в гората. На идващия ден беше хванат при масирана полицейска акция в региона. Прокуратурата му предяви обвинявания за опит за ликвидиране, за закана за ликвидиране и за нелегално владение на оръжие, а съдът му дефинира мярка за неотклонение " задържане под стража ".

Досега в отбрана на Салиф са се подписали към 170 души от непрекъснато живеещите в селото 420 поданици, посочи кметът. По мнението на жителите на селото, виновността за зародилия случай носи Мюмюн, който предизвикал случая и принудил съседа си да употребява крайни ограничения, твърди кметът.

Срещу Мюмюн има три публично заведени тъжби за безразборна паша на животните му в съседския парцел. Друго събитие е, че пуска кучетата си и хората не могат да отидат до околните гробища, сподели още Кемал Шенол.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР