В ГЕРБ са притеснени от евентуални репресии срещу младежката организация

...
В ГЕРБ са притеснени от евентуални репресии срещу младежката организация
Коментари Харесай

Борисов се притеснява от репресии срещу младежката организация на ГЕРБ

В ГЕРБ са обезпокоени от възможни репресии против младежката организация на партията. Това разгласи на среща с актива в Търговище водачът на групировката Бойко Борисов.

Повод за думите му станаха изказвания на ръководещите. Вчера министър председателят Кирил Петков упрекна младежите на ГЕРБ, че са провокирали суматохата към цените на горивата, а вицепремиерът Асен Василев подсети, че Наказателният кодекс планува 5 години затвор за това.

„ От казаното през вчерашния ден от Кирил Петков и Асен Василев и открих по неоспорим метод, че в България има две партии - ГЕРБ и младежкия ГЕРБ. Нашите младежи се оказаха по мощни от тях, тоест може да променим смяната с нашите младежи. Това демонстрира какво им е мисленето, да излезеш и да заплашиш деца с пет години затвор. И в този момент съм споделил – излизате в конспиративност, ставате като РЕМС едно време, незаконна организация за битка против фашистите. Те проповядват фашизъм сега “, сподели Борисов.

Той упрекна ръководещите в непросветеност и предизвести, че поради тяхната политика България е застрашена от наказателна процедура поради свърхдефицит.

„ Те не стига, че не могат да ръководят, не стига, че ръководят грешно…, само че и ни задължават по този начин, че Комисията ще ни наложи тази процедура. “

За политическото разделяне в страната Борисов упрекна президента Румен Радев

„ Това е политиката на Радев. След като изчегъртаха ГЕРБ, изчегъртаха систематичните партии, разцепи Българска социалистическа партия на две и в този момент със Стефан Янев… борбата там ще е доста огромна. На процедура няма систематични партии отвън ГЕРБ и младежкият ГЕРБ. Оттук насетне не виждам по какъв начин тази ненавист сред хората ще се реши “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР