В ерата на Фейсбук, перфектната свалка често минава първо през

...
В ерата на Фейсбук, перфектната свалка често минава първо през
Коментари Харесай

Планирай перфектната онлайн свалка

В ерата на Facebook, съвършената свалка постоянно минава първо през интернет, с цел да стигнем до положителния, остарял флирт очи в очи. Ето няколко трика, с които да го спечелиш виртуално...

Facebook

Направи по този начин, че той да те добави във Фейсбука, а не ти него. Един дребен трик, който съвсем постоянно работи: добави общ другар, който е непосредствен с обекта на желанията ти. Започни да коментираш изявленията, които твоят човек е харесал или коментирал. Така ще му се покажеш задоволително добре, с цел да се сети той да те добави пръв. В краен случай можеш и ти да му изпратиш покана за другарство, само че не е целесъобразно.

следенето

Няма неприятно, всички го вършим, само че го прави добре. Facebook е съвършен в случай че искаш да схванеш всичко за него (много малко са мъжете, които се сещат да крият информация, фотоси или каквото и да било във Фейсбук). Внимавай обаче по какъв начин го следиш. Ако в един часа разглеждаш всичките му фотоси, никога не се отпускай да харесаш или коментираш някоя от тях, тъй като това е сигурен метод той да разбере, че не спиш, а го следиш. Разбери повече за ползите му и използвай информацията като метод за доближаване.

събитията

Провери събитията, на които е удостоверил, че ще отиде във Facebook и ги посети и ти. Няма нищо неприятно в „ инцидентното “ засичане на концерт, филм, събиране или каквото друго го влече. Но внимавай да не бъдеш явна. Не отивай на всичко, на което той върви, не злоупотребявай с информацията, която си прочела. Ако му разкажеш по какъв начин харесваш дословни всички филми, които той е показал във Facebook профила си, може и да разбере, че го следиш. Бъди деликатна и рационална.

харесването

Няма по какъв начин да разбере, че го харесваш в случай че не му го покажеш въпреки всичко по някакъв метод. Това става най-добре с бутона „ одобрявам “. Но и тук внимавай. Ако започнеш да харесваш всяка негова стъпка във Facebook ще досадиш. От време в точния момент коментирай и харесвай изявленията му, само че в случай че забележиш, че той не прави същото в подмяна – стой. В противоположен случай рискуваш да го отблъснеш от себе си.

чат флирт

Когато онлайн свалката потръгне, постоянно се стига до чат флирт. Той е на всички места – във Фейсбука, със sms-и, в месинджърите...навсякъде. Обикновено късите известия от закачки прерастват в еротични мечти. Внимавай да не прекалиш с тях, с цел да не се окаже прекомерно неловка срещата ви наживо.

свалка отвън мрежата

Остави малко въпреки всичко и за свалката наживо. Не похабявай целия си запас за флиртове онлайн. Така рискуваш да изчерпаш връзката ви още преди да е почнала. Освен това в случай че прекомерно доста задълбаете в писането, контактът наживо може да се окаже доста друг и да се разочароваш.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР