В едно от последните си интервюта, Пинк споделя за нейните

...
В едно от последните си интервюта, Пинк споделя за нейните
Коментари Харесай

Пинк с шокиращо признание за сексуалния си живот

В едно от последните си изявленията, Пинк споделя за нейните компликации в брака и битката за моногамия като цяло.

„ Понякога поглеждам Кари и виждам най-надеждния, логически и непрекъснат човек... той е като канара. Той е добър мъж. Той е добър татко. Той е тъкмо подобен родител, какъвто си го представях.”, споделя Пинк като прибавя, че не постоянно го е чувствала по този метод. „ А след това ще го погледна и ще си кажа: Никога не съм те харесвала. Няма нищо сред нас. Нямаме нищо общо. Не желая да те виждам в никакъв случай повече.”, споделя тя, като съгласно нея след две седмици всичко се подрежда още веднъж.

Пинк и Кари, някогашен играч по мотокрос, се срещнали през 2001г. и се оженили през 2006. Били разграничени е интервала 2008-2010, а година и половина откакто се събрали, се родило първото им дете – щерка им Уилоу. Второто им дете, Джеймисън се ражда през 2016г.

След това звездата признава, че за 16 години брак с Кари, двамата са имали своите интервали без полов живот: „ Минаваш през моменти, когато не си правил секс от година. Дали това е края? Искам ли този мъж? Дали той ме желае?”, споделя Пинк. „ Моногамията изисква работа! Но когато се пребориш, всичко е наред още веднъж.”

Но в този момент всичко наподобява наред със звездната двойка – неотдавна Кари разгласява фотография в Инстаграм и написа: „ Поздравления за моето неприятно момиче! Тя го може! Удивителна майка, моторист, най-хубав другар и страховит създател!”.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР