В дневния ред на тазседмичната пленарна сесия на Европейския парламент

...
В дневния ред на тазседмичната пленарна сесия на Европейския парламент
Коментари Харесай

Джамбазки: Речта на Фон дер Лайен за състоянието на ЕС е разочароваща

В дневния ред на тазседмичната пленарна сесия на Европейския парламент с изключение на дълго чаканата тирада на ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е по отношение на положението на Европейски Съюз бяха включени и подложени на гласоподаване тематики, свързани с бъдещата тактика за интеграцията на ромите, ескалацията на напрежението в Източното Средиземноморие, провокираната от дейностите на турското държавно управление, обстановката в Беларус, случая с отравянето на съветския опозиционер Алексей Навални, върховенството на закона и други

Българският представител в Европейския парламент и ръководител на българската делегация в групата на Европейските консерватори и реформисти взе думата по време на дебатите, свързани с ролята на Турция в ескалиращото напрежение в Източното Средиземноморие.

Джамбазки остро подлага на критика сътрудниците си в ляво (бел.ред. депутатите от групите на „ Социалисти и Демократи “ и „ Зелените “) за това, че не престават да затварят очите си пред неоосманистките териториални упоритости на турския президент Реджеп Тайип Ердоган. Българският представител прикани виновните институции да спрат да „ наливат “ европейски средства в Ердоганова Турция и да осъзнаят, че създалото се напрежение в района е провокация от страна на турския деспот към европейските полезности и европейския метод на живот.

По време на дебатите след речта за „ Състоянието на Европейски Съюз “ изрази разочарованието си от казаното от ръководителя на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е, окачествявайки я като „ разочароваща тирада, цялостна с несъгласия и полуистини “. Заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация упрекна Европейска комисия, че пропагандира тематиката за върховенството на закона, а в същия миг счита да наруши фундаменталния Договор за действието на Европейски Съюз, теглейки заем, който ще би трябвало да бъде плащан от бъдещите генерации.

По време на изявлението си Джамбазки разгласи като спорни пакета „ Мобилност “ и „ Зелената договорка “ с доводите, че Европейска комисия дефинира като един от своите съществени цели намаляването на безработицата и подсигуряването на работни места за своите жители, а в това време краде работни места от Централна и Източна Европа чрез принудително наложения от Европейска комисия пакет „ Мобилност “ и се кани да закрие десетки хиляди работни места поради заложените условия в така наречен „ Зелена договорка “.

Джамбазки обърна внимание и на външната политика на Европейска комисия, която съгласно него търпи рецензия поради несправянето на Комисията с незаконната миграция, небезусловното бъдещо присъединение на Северна Македония към Европейски Съюз, неоосманистката политика на турския президент Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26 февруари 1954 година в Истанбул. Завършва и правата на индивида в комунистически Китай.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР