"В днешното си изявление по повод ветото на промените в

...
"В днешното си изявление по повод ветото на промените в
Коментари Харесай

Марешки: Радев направи грешка, наричайки БСП Опозицията

"В днешното си изказване във връзка ветото на измененията в Изборния кодекс, президентът Радев направи една основна неточност -призова „ опозицията” да се върне в Народно събрание, визирайки Българска социалистическа партия. Ако не е езикова неточност, то това е безразсъден опит да гради имидж на социалистите като единствена съпротива в парламента”.

Това разяснява водачът на "Воля " и зам.-председател на Народно събрание Веселин Марешки, представен от пресцентъра на партията. "Странно лицемерие, поради обстоятелството, че наскоро Румен Радев съобщи, че би подкрепил нова различна партия. По този метод самичък се отхвърли от тези, които го предложиха и сложиха на този пост – а точно Българска социалистическа партия ", напомнят от партия "Воля ".

"Налага се да опресня паметта на президента, че социалистите поддържаха безмълвно най-големия обир на прехода- харченето на милиарди за непотребни самолети. Така че, когато ги назовава съпротива, дано първо ревизира обстоятелствата. Може и да желаят да са съпротива, само че никога не са алтернатива”, безапелационен е Марешки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР