В днешно време телевизорите са много елегантни - произвеждат се

...
В днешно време телевизорите са много елегантни - произвеждат се
Коментари Харесай

Как да почистите телевизора си правилно

В днешно време тв приемниците са доста елегантни - създават се с плоски екрани, тънки и леки рамки, могат да бъдат инсталирани на стената и даже в банята. Разбира се, най-големият им плюс е, че оферират невероятна картина с висока резолюция.
Натрупването на прахуляк може да наруши качеството на картината. За да запазите екрана тъкмо толкоз чист, колкото в деня на закупуване, значи имате потребност от седмичното разчистване. Колкото по-дълго мръсотията остава върху тв приемника ви, толкоз по-трудно ще я премахнете.
 Защо не би трябвало да изхвърлите боклука вечер и да се гледате в огледало (ЧАСТ I) Защо не би трябвало да изхвърлите боклука вечер и да се гледате в огледало (ЧАСТ I)
Съществуват някои поверия, които са по този начин известни, че като че ли знаем техните разумни пояснения. Някои от тях са свързани с това: Защо да...
Как обаче да почистите екрана? Ще имате потребност от микрофибърни кърпи, както и нетоксичен почистващ препарат (такъв за стъкло няма да ви свърши работа, само че пък има разновидности за екрани). Започнете със изсъхнало разчистване на цялата повърхнина на тв приемника, в това число задните отвори и високоговорителите. Тези дребни пукнатини събират прахуляк, които въздействат върху качеството на въздуха, само че и на звука.

След това намокрете леко кърпата и започнете да чистите с мудни придвижвания нагоре и надолу или отляво надясно. Кръговите придвижвания могат да оставят следи по екрана. В случай, че имате по-упорити следи от пръсти – задръжте мократа забрадка на място, без да натискате или търкате. Изчакайте мръсотията да се „ разтвори ” и тогава продължете.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР