В днешно време можете да прочетете, че праховете за дрехи

...
В днешно време можете да прочетете, че праховете за дрехи
Коментари Харесай

Ако слагате оцет при пране, ще се случат тези 8 неща

В днешно време можете да прочетете, че праховете за облекла са нездравословни. Те могат да разстроят организма, да провокират алергия и други неприятни реакции. За да отбраните себе си и фамилията си от сходни реакции, е добре да се опитате да употребявате оцет при пране. Той се оправя чудесно с петната, избелва по-добре от химическите препарати и е по-екологичен. Ето какви са изгодите при оцет за пране:

Ще запазите цветовете по-дълго

Оцетът съвършено разтваря плаката от сапуна и по този метод ще резервира цветовете по-дълго. Можете да го добавите към идващото пране и ще видите резултата. Не е нужно да изхвърляте облеклата, единствено тъй като са избелели – това е поправимо.

Омекотява

Да, оцетът има и това свойство. Той омекотява доста по-добре от множеството препарати. Особено се отнася за спалното долни дрехи и кърпите, защото те загрубяват след продължителна приложимост.

Антистатичен резултат

Никоя дама не обича да се наелектризира, когато се подготвя да излезе или има мотив за празник. Оцетът има и антистатичен резултат и по този метод облеклата ви няма да се наелектризират, а вие ще можете умерено да се приготвите за деня.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР