В днешния забързан свят потребителите са бомбардирани с безброй възможности

...
В днешния забързан свят потребителите са бомбардирани с безброй възможности
Коментари Харесай

Безценен ресурс на конкурентен пазар

В днешния забързан свят потребителите са бомбардирани с безчет благоприятни условия за избор и безкрайна информация. Резултатът? Нарастващ акцент върху капитала на марката като решителен фактор при вземането на решения от потребителите. Тъй като 81% от потребителите би трябвало да се доверят на дадена марка, преди да купят, е ясно, че започващите компании би трябвало да дадат приоритет на цената на марката, с цел да реализиран триумф.

Като бизнесмен, разбирането и преодоляването на силата на цената на марката е от значително значение за дълготрайния триумф на вашия стартъп. Тази статия ще ви преведе през тънкостите на цената на марката, нейното значение и практическите стъпки за построяването му. И в добавка - вдъхновяващи образци за компании, които сполучливо са построили своята марка, с цел да се откроят измежду тълпата.
Значението на капитала на марката 
Накратко, капиталът на марката се отнася до възприеманата стойност на вашата марка въз основа на опита и усещанията на потребителите. Стойността на марката е невеществен актив, за който можете да мислите като за фар, светещ блестящо измежду хаоса на пазара.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР