В днешния дигитален свят голяма част от комуникацията се случва

...
В днешния дигитален свят голяма част от комуникацията се случва
Коментари Харесай

Трите зодиакални знака, които отговарят веднага на съобщенията

В днешния цифров свят огромна част от връзката се случва под формата на известия. Ежедневно получаваме и изпращаме стотици известия. Понякога получаваме отговор незабавно, а други пъти чакаме с дни, до момента в който получим мечтаното известие. Знаете ли, че астрологията също има пръст в това. Има някои зодиакални знаци, които постоянно ще отговорят на получените известия и то в най-кратки периоди. С тях се комуникира елементарно и постоянно можете да сте сигурни, че няма да ви оствят да чакате отговор на известието си. Ето кои са те:
Телец
Фиксираните земни знаци са непрекъснати. Подобно на крепко, надълбоко вкоренено дърво, нашите другари Телци са настроени и от време на време заклещени на едно и също място. Така че те са извънредно предсказуеми, когато става въпрос за писането на съощбения. Телецът се утешава от познати ритуали, като сладки послания за положително утро от най-хубавите си другари. И те не се опасяват да утроят текста, в случай че не са ви дали отговор на време.
Дева
Девите имат голям лист със задания, само че все пак отделят време да отговорят на хората, на които държат. Девата може даже да възнамерява „ обществено време “, с цел да беседва с околните си. Те са майстори в това да помнят дребни елементи,  така че дружно с постоянните отговори на известията, те са първите, които ще изпратят красиво написан абзац в 12:01 ч. на рождения ви ден. Девите държат високи стандарти за себе си и това да бъдат положителни и подкрепящи другари оглавява листата.
Везни
Везните прекалено много се грижат за приятелите си, с цел да подценен полученото известие. Тези, търсещи естетика, хора са фенове на груповия чат, съгласяват се с мнението на приятелите си и ръсят благ емоджита от самото начало. Въздушните знаци знаят по какъв начин да накарат другите да се усещат топло прегърнати с всяко текстово известие. И до момента в който Везните са известни с колебливост, концепцията да пренебрегват някого им се коства доста по-плашеща, в сравнение с да му изпратят комичен отговор. Везните не биха желали мълчанието им да се пояснява като пренебрежение. Вместо това те вършат това, което е належащо, с цел да поддържат салдото в връзките си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР