В днешния ден (28.11) 13-ият кръг от английската Висша лига

...
В днешния ден (28.11) 13-ият кръг от английската Висша лига
Коментари Харесай

Челси - Юнайтед по ТВ: Къде да гледаме дербито от Англия?

В днешния ден (28.11) 13-ият кръг от британската Висша лига ни дава опцията да станем очевидци на едно от най-интригуващите дербита на Острова - посреща вкъщи на " Стамфорд Бридж " .
" Сините " от Лондон са водачът във краткотрайното класиране с 29 точки от 12 срещи - цели 12 повече от днешния си конкурент. Те обаче не трябва да отпускат газта, защото Ливърпул е единствено с пункт по-малко (и мач аванс).
Това е първа среща за " алените дяволи " в шампионата, откакто се реализира раздялата с техния някогашен управител Оле Гунар Солскяер. При него бяха позволени доста слаби резултати, което е и повода за по-задното класиране все още (9-о място), а " чашата преля " след шокиращата загуба с 1:4 от Уотфорд.
За домакините няма да могат да вземат присъединяване Бен Чилуел, Нголо Канте и Матео Ковачич заради травми, като Кай Хаверц ще бъде под въпрос. Мейсън Грийнууд, Хари Магуайър, Пол Погба и Рафаел Варан пък са навън за гостите, като Единсон Кавани, Фред и Люк Шоу са под въпрос.
Двубоят в британската столица сред Челси и Манчестър Юнайтед стартира в 18:30 часа българско време и ще бъде излъчен директно по " Диема спорт 2 ". Ще можете и да го следите .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР