В днешната акция по издирването на малкия Александър са мобилизирани

...
В днешната акция по издирването на малкия Александър са мобилизирани
Коментари Харесай

9-ти ден: Докъде стигна издирването на малкия Сашко

В днешната акция по издирването на дребния Александър са мобилизирани и чиновници на Община Перник, заяви на Българска телеграфна агенция кметът Станислав Владимиров. Работещи в общинско дружество " Флор " с резачки и храсторези вършат просеки към труднодостъпни места в планината Голо бърдо.

Осигурена е храна и вода за доброволците . Всички, пристигнали сутринта, бяха инструктирани от управлението на щаба по издирването. Кметът прикани доброволците да са добре екипирани поради метеорологичната конюнктура.

Теренът, в който тече издирвателната акция, сега е хлъзгав и влажен. Владимиров моли доброволците да координират дейностите си с полицията. Органите на реда ще ги насочват кои планински елементи би трябвало да бъдат обходени. 

Продължават дейните оперативно-издирвателни дейности по търсенето на Александър. Проверяват се нови труднодостъпни места , като се употребява профилирана техника и машини. Търсят се нови очевидци и очевидци, които биха дали информация за детето.

Александър Цветанов изчезна на 11 ноември следобяд при разходка в локалната планина Голо бърдо. Оттогава издирването му не е спирало. Той е висок към 150 см, облечен с черна блузка с надпис, тъмносини дънки и сиво шушляково яке. Обут е с маратонки „ Адидас “ и носи със себе си розово плюшено мече. Вчера бащата Александър Цветков разгласи премия от 100 000 лв. за намирането на детето.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР