В динамичния свят на съвременни и усъвършенствани технологии потребителите търсят

...
В динамичния свят на съвременни и усъвършенствани технологии потребителите търсят
Коментари Харесай

Huawei MediaPad M3 Lite 10 – елегантен таблет за всеки момент

В динамичния свят на модерни и усъвършенствани технологии потребителите търсят безкомпромисни устройства, които дават отговор на техните най-големи упования. Затова през тази година Huawei стартира таблета MediaPad M3 Lite 10 - артикул, при който невероятният съраунд тон, висока успеваемост и най-хубавото качество на направа, се комбинират дружно.

Съраунд тон, който пленява
Huawei MediaPad M3 Lite 10 е артикул, който изненадва потребителите със своя тон. Той предлага великолепно преживяване при слушане, с помощта на четирите високоговорителя, сертифицирани от именития аудио производител Harman Kardon. Освен тях Huawei предлага и технологията Super Wide Sound 3.0 и Smart Channel Switch. SWS 3.0 автоматизирано дефинира аудио настройките съгласно метода, по който потребителят употребява устройството, в случай че слуша музика или гледа видео. Въз основа на позицията на устройството - портретен или пейзажен режим - Smart Channel Switch постоянно ще дава най-хубав тон, настройвайки звука в левите и десните високоговорители.

Грижете се за очите си
С M3 Lite 10 потребителите получават 10,1-инчов екран с FHD резолюция, задвижвана от CLARIVU3.0 технология. Дисплеят е доста ослепителен и има страхотни ъгли на гледане. Технологията обезпечава комфортно преживяване за четене с минимална бляскавост от 6 нита. Подсветката има усъвършенстван динамичен надзор на яркостта на екрана, с цел да се избегнат неочаквани промени и да се направи по-приятно потребление на устройството. За вечерта потребителите могат да включат специфичния режим за отбрана на очите, който изключва синята светлина и щади очите. Компанията-производител оборудва таблета с батерия с потенциал 6600 mAh, която разрешава на потребителите да гледат HD филми с дълготрайност до 10 часа и видео възпроизвеждане до 31 часа, както и 550 часа в режим на подготвеност.

Наслаждавайте се на макс
Благодарение на своя хардуер и програмен продукт, Huawei MediaPad M3 Lite 10 дава на потребителя безпроблемно и незабравимо преживяване. Таблетът работи с 64-битов осемядрен процесор Qualcomm MSM8940. Оперативната RAM памет и паметта за предпазване зависят от версията на модела и варират от 3GB + 32GB до 4GB + 64GB. Тези спецификации подсигуряват, че даже и най-взискателните игри ще работят безпрепятствено и всяко приложение ще започва неотложно. Интернет връзката също е супер бърза. M3 Lite 10 поддържа LTE категория 4 и Wi-Fi 802.11ac. Удобството на потребление се затвърждава от операционната система Android 7.0 и най-новия интерфейс EMUI 5.1.

Съхранявайте без съмнение
Тъй като потребителите съхраняват все по-важни данни на своите устройства, сигурността им се трансформира в една от най-важните характерности. Huawei MediaPad M3 Lite 10 е оборудван със датчик за пръстови отпечатъци за машинно образование, който непрестанно усъвършенства неговата точност и разрешава отключване на функционалностите в границите на по-малко от 0,4 секунди. Освен отключването на устройството, датчикът за пръстови отпечатъци може да се употребява и за несъмнено предпазване на фотоси, видеоклипове и други документи или файлове. Допълнителните функционалности разрешават на потребителите да направляват елементарно и сред приложенията.

Усетете качеството на направа
Осигуряването на най-хубавата продуктивност не е задоволително за Huawei. Корпусът на MediaPad M3 Lite 10 е направен от алуминий, употребен в авиокосмическата промишленост, с цел да обезпечи комфортно и прелестно захващане. Металният емайл, 5-осовите CNC техники и триизмерните заоблени ръбове вършат M3 Lite 10 да наподобява отлично и в това време елегантно.

Huawei MediaPad M3 Lite 10 е таблет от ново потомство. Красивият кейс, направен от най-хубавия алуминий, съдържа спецификация от най-голям клас - бърз процесор и екран с доста висока разграничителна дарба, заобиколен от четири високоговорителя, предлагащи най-високото качество на звука, обезпечено от Harman Kardon.

За Huawei Consumer Business Group
С 16 центъра за изследване и развиване в страни като Германия, Швеция, Съединени американски щати, Русия, Индия и Китай, услугите и продуктите на Huawei се разгръщат допълнително от 170 страни, обслужвайки повече от една трета от международното население. Huawei се подрежда на трето място по поръчки на мобилни телефони за 2014 година Като една от трите бизнес групи на Huawei, Huawei Consumer BG предлага мобилни телефони, високоскоростни мобилни устройства, домашни устройства и облачни услуги. Глобалната мрежа на Huawei се гради на 20 години опит в телеком промишлеността и е отдадена на това да дава последните софтуерни развития на потребителите по света.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР