В Деня за визуализация на автомобилното изложение в Есен, инициативата

...
В Деня за визуализация на автомобилното изложение в Есен, инициативата
Коментари Харесай

Полицейски ван ID.Buzz от Irmscher на автомобилното изложение в Есен

В Деня за визуализация на автомобилното ревю в Есен, самодейността за безвреден тунинг - TUNE IT! БЕЗОПАСНО!, за първи път предлага ван в автентичен полицейски тип. Оборудван с гуми Hankook и самостоятелен тунинг пакет от Irmscher, полицейското издание ID.Buzz в действителност притегля вниманието.

С този Irmscher ID.Buzz, самодейността, подкрепена от Федералното министерство на цифровите технологии и превоза (BMDV), Асоциацията на автомобилните тунери (VDAT), първокласния производител на гуми Hankook и доста други сътрудници, показва изцяло транспортно средство като знак на редовност и съвместима автомобилна конфигурация и по този метод разнородни благоприятни условия за индивидуализация.

С Irmscher ID.Buzz в автентичен полицейски външен тип, задачата е да се придаде още повече темперамент на към този момент емблематичния рейс. Предната част е подчертана от ново проектирана предна престилка, в която безпроблемно е интегриран борд на предния спойлер Irmscher.

Погледнати в профил, страничните прагове, интегрирани в линията на автомобила, се открояват. Линиите не престават в задната част, където разширението на задната ризница в композиция с аеродинамичния спойлер на покрива обезпечава по-динамичен тип и придава на автомобила по-силно наличие на пътя. Аеродинамичният пакет от Irmscher се употребява в тази композиция за първи път.

Новото транспортно средство на акцията на самодейността TUNE IT! БЕЗОПАСНО! е с гуми от основния спонсор Hankook. Hankook iON evo SUV е създаден особено за електрически транспортни средства. Полицейското транспортно средство употребява гуми Hankook с размери 235/50 ZR 20 на предната ос и 265/45 ZR 20 на задната ос. Допълнителни варианти за персонализиране можете да намерите на www.irmscher.de.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР