В четвъртък вестник Марица отново ви предлага интригуващи и любопитни

...
В четвъртък вестник Марица отново ви предлага интригуващи и любопитни
Коментари Харесай

Четете в Марица: Колите превзеха малките квартални улици

В четвъртък вестник " Марица " още веднъж ви предлага завладяващи и любопитни четива по наболели въпроси. Не го изпускайте. Ето някои от акцентите в утрешния брой:

Колите превзеха дребните квартални улици

Трафикът в Пловдив става все по-натоварен и това е особено за всеки разрастващ се град. Задръстванията по огромните булеварди обаче не са единственият проблем. Там водачите най-малко пробват да съблюдават разпоредбите, до момента в който придвижването в дребните квартални улици е същински сървайвър. Там наглеците паркират върху тротоарите, в зелените площи и в самите кръстовища непосредствено, постоянно под знаците " Стоп ".

Канадецът Петков може да подхлъзне Радев. това съобщи в изявление за " Марица " политологът Геновева Петрова. Ще има ли постоянно държавно управление след 14 ноември четете в утрешния брой на вестника.

Ремонтът на ул. " Даме Груев " започва от трети опит

Ремонтът на ул. „ Даме Груев” започва от трети опит. Строителството ще стартира в средата на ноември, увери зам.-кметът Пламен Райчев.
Проектът за разширението е квалифициран от фирмата-изпълнител „ Парсек груп” и най-сетне е импортиран в Община Пловдив.

Любимият фотограф на Тръмп се захласна по Пловдив

Световноизвестният фотограф Зунг Нинджа дойде в Пловдив и изнесе 40-минутна лекция на студентите по снимка в АМТИИ пред входа на Античния спектакъл. Сред първите му посрещачи бяха китайските студенти по класическо пеене - Шу и Ли.

Джулиана Гани поставя крила за Хелоуин в Кан

Джулиана Гани се маскира като ангел за идния Хелоуин. Пловдивчанката снима специфична фотосесия авансово, тъй като точно на празника тя ще бъде във фестивалния град Кан.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР