В чест на 50-ата годишнина на хип-хопа Billboard“ публикува списък

...
В чест на 50-ата годишнина на хип-хопа Billboard“ публикува списък
Коментари Харесай

„Billboard“ класира Джей Зи като най-великия рапър на всички времена

В чест на 50-ата годишнина на хип-хопа „ Billboard “ разгласява лист с 50-те най-велики мъже и дами рапъри на всички времена.

Ники Минаж влезе под номер 10 в листата, което я направи публично единствената жена в топ 10 и по този метод най-хубавата рапърка на всички времена.

„ Тя безспорно проправи пътя за идващото потомство дами рапърки, като в същото време построи завещание, чието въздействие не се лимитира до света на хип-хопа “, изясняват от „ Billboard “.

Джей Зи е на върха на листата. Билборд означи, че Джей се е утвърдил и като предприемач.
with

How do you feel about Billboards list of 10 best rappers ever?

1) JAY Z 2) KENDRICK LAMAR
3) NAS 4) 2PAC
5) EMINEM 6) B.I.G
7) LIL WAYNE 8 ) DRAKE
9) SNOOP DOGG 10) NICKI MINAJ
— Beat 99.9 FM PH (@thebeat999ph) „ Може да има други рапъри, които ще настояват, че могат да се състезават с Джей за трона, само че просто няма никой, който да може да се мери с цялата му кариера – дълголетието му и широтата на достиженията му “, написа редакцията.

Редакторите направиха класацията въз основа на следните критерии: размер от продукти/постижения (в ранглисти на сингли/албуми, златни/платинени сертификати), културно въздействие (как работата на актьора е довела до еволюцията на жанра), дългоденствие (години в бранша), текстове (умения за описване на истории) и вокално майсторство. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР