В бюджета на София за догодина трябва бъдат заложени някои

...
В бюджета на София за догодина трябва бъдат заложени някои
Коментари Харесай

„Патриоти за София“ с основни насоки за бюджета на столицата за 2021 г.

В бюджета на София за следващата година би трябвало бъдат заложени някои съществени задания - поддръжка на общинската просветителна система, поддръжка за общинското опазване на здравето и продължение на огромните капиталови планове в областта на превоза и градската среда.
Тази позиция съобщи ръководителят на „ Патриоти за София “ и общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация в Столичния общински съвет Карлос Контрера по време на първото съвещание на Съвета след ваканцията.
 София: Ще има ли синя зона 7 дни в седмицата, а зелена и в събота? София: Ще има ли " синя зона " 7 дни в седмицата, а " зелена " и в събота?
От септември може да има " синя зона " в София 7 дни в седмицата, а " зелената " да работи и в събота. Това предложение за промени в Наред...
Традиционно през септември стартира бюджетната процедура и се чертаят проектите за вложенията и развиването на инфраструктурните планове в общината за идващ интервал.
Настоящата година досега ни сервира пандемия, разрастваща се международна икономическа и финансова рецесия, интервал, изпълнен с доста незнайни. Преминахме през месеци на изключително състояние и продължаваме да живеем в обстановка на изключителна епидемиологична конюнктура. Мнозина анализатори споделят, че идващите месеци ще бъдат сложни за европейските страни и институциите ще би трябвало да се борят в две направление – с епидемията и с икономическите резултати от нея, акцентира Контрера.
Той е безапелационен, че в изискванията на доста незнайни, свързани с приходите на общината, с кондицията, в която е стопанската система, със положението на здравната система би трябвало да се възнамерява бюджет с няколко съществени задания: поддръжка на общинската просветителна система, поддръжка за общинското опазване на здравето и продължение на огромните капиталови планове в областта на превоза и градската среда.
Не си върша илюзията, че този развой ще бъде елементарен. Както и не чакам лесни решения. Времената на комфорт явно завършиха и в този момент ролята на хората, занимаващи се с публичен активност, ще бъде да решат в придвижване рецесии, от време на време и с непопулярни ограничения, продължи ръководителят на политическа група „ Патриоти за София “.
 Карлос Контрера: Превръщането на „ Света София “ в настояща джамия е целенасочена провокация на Ердоган към християнството Карлос Контрера: Превръщането на „ Света София “ в настояща джамия е целенасочена провокация на Ердоган към християнството
Превръщането на църквата „ Света София “ в настояща джамия е следващата стъпка за изтриване на наследството на Ататюрк и пре...
В свършек той прикани всички към повече разумност. Едва ли политическите крамоли ще изоставен залата на общинския съвет, в противен случай, чакам те да се засилят до постигане на едно непрестанно кресчендо. Такива ще бъдат идващите месеци, само че въпреки всичко, имаме увереността, че може да сътворим много положителни неща за София, за града ни, съобщи Карлос Контрера.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР