В Букурещ изгоря известният червен камион от рекламата на Coca-Cola. Автовлакът

...
В Букурещ изгоря известният червен камион от рекламата на Coca-Cola. Автовлакът
Коментари Харесай

Празникът се отменя: Новогодишният камион на Coca-Cola пламна и изгоря ВИДЕО

В Букурещ изгоря известният червен камион от рекламата на Coca-Cola. Автовлакът е съществено развален и не предстои на ремонт. Това оповестява румънският канал Digi24.

Новогодишният камион на Coca-Cola се движел по автомагистрала Гюргево в покрайнините на румънската столица и се запалил в придвижване. Огънят е тръгнал от полуремаркето му и бързо е обхванал целия автовоз.

Камионът " Кока-Кола " е спрян, а водачът е излязъл от кабината без проблеми. Екипи на пожарната бързо са пристигнали на мястото и са загасили колата. В момента се откриват аргументите за пожара, като една от версиите е късо съединяване на LED осветлението.

Известните червени камиони на Дядо Коледа на Coca-Cola бяха показани за първи път в новогодишна реклама на напитката през 1995 г. В същото време се появи и слоганът " Празникът наближава ".

Първоначално рекламата на Coca-Cola беше показана в Съединените щати, само че до 1998 година към този момент беше забелязана в 100 страни. Той се оказа доста известен, заради което от този момент камионите на Coca-Cola постоянно се появяват по света за новогодишните празници.

Видео от горящия камион:

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР