В Барселона имат повод да празнуват! Имат си първи трофей,

...
В Барселона имат повод да празнуват! Имат си първи трофей,
Коментари Харесай

Меси - по-желан за снимка от Купата на краля

В " Барселона " имат мотив да честват! Имат си първи трофей, откогато Роналд Куман застана отпред на отбора! Каталунците завоюваха Купата на краля, побеждавайки с 4:0 " Атлетик " Билбао!

А по време на награждаването и празненствата след последния съдийски сигнал, най-зает беше Лионел Меси. Аржентинецът носеше капитанската лента и му се падна задачата да вземе красивата Купа от испанския крал Фелипе и да я занесе на съотборниците си.

Quand les jeunes du Barça souhaitent immortaliser la victoire avec Messi
— la chaine L'Équipe (@lachainelequipe)

След формалната част от награждаването последваха неподправени празненства, в които Меси още веднъж играеше основна роля. Той издебна опцията да се снима с трофея, а по-късно на опашка за кадър с него и Купата се подредиха Педри, Рики Пуч, Жуниор Фирпо, Френки де Йонг, Миралем Пянич, Сержиньо Дест... и още, и още.

Щастливият Меси, който означи 2 от четирите гола във финала, посрещна всеки с усмивка и не отхвърли да театралничи.

Снимка: Reuters

Всъщност, тези фотоси може да са много скъпи, а след време сътрудниците на аржентинеца да се хвалят, че са били до него, когато е спечелил последния си трофей с " Барселона ".

Договорът на звездата на каталунците изтича след края на сегашния сезон. Той изиска да напусне отбора през лятото на 2020 година, само че управлението не почете настояването му за анулиране. Това докара до оставка на президента Хосеп Мария Бартомелу, нови избори и завръщането на поста на Жоан Лапорта.

Дали тази промяна ще задържи Меси на " Камп Ноу " и в единствения клуб, в който е играл на професионално равнище? Само времето ще покаже!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР