в България. Забраната обаче не се отнася за екскурзиите и

...
в България. Забраната обаче не се отнася за екскурзиите и
Коментари Харесай

Забранени са екскурзиите в България, но не и в чужбина

в България. Забраната обаче не се отнася за екскурзиите и визитите в чужбина. Това прецизират от здравното министерство пред TravelNews във връзка запитванията от туроператори дали могат да провеждат групи за на открито.

Противоепидемичните ограничения в заповедите на здравния министър важат единствено и само за територията на България и не засягат пътуванията в чужбина, изясняват от ведомството.

Туроператорите могат да събират групи за пътувания с рейс зад граница. Подобни екскурзии в този момент се провеждат най-вече до Турция, Сърбия и Северна Македония. Най-много се пътува до Истанбул и Одрин на пазар, а през уикенда има опашки от коли и рейсове на българо-турската граница. Румъния и Гърция към този момент са под.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
България излиза на трето място по визити в Турция през та...

" Заповедта на министъра е объркваща и неточна ", декларира пред пред TravelNews Павлина Илиева, ръководител на Сдружението на туроператорите и туристическите сътрудници " Обединение бъдеще за туризма ".

Заради заповедта самата тя е спряла автобусната си стратегия до Истанбул. Според Илиева е добре различен път здравните управляващи да се допитват до сектора, с цел да няма сходни неловки обстановки и разнообразни тълкувания.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР