В България се развиват много, интересни и полезни иноватини технологии

...
В България се развиват много, интересни и полезни иноватини технологии
Коментари Харесай

Бум на родни иновации в различни индустрии

В България се развиват доста, забавни и потребни иноватини технологии в разнообразни промишлености, за които малко хора знаят, само че чиито капацитет е не по-малък от този на конкурентните на тях отвън страната. Те са съизмерими със международните достижения.

Това е един от водещите заключения от продължаващия сега конгрес " Индустрии на бъдещето ", проведен от сп. " Мениджър " в зала " Ню Йорк " на Capital Fort на " Цариградско шосе " в София. 

Един от главните панелисти бе Свилен Рангелов, създател и изпълнителен шеф на компанията за безпилотни самолети " Дронмакс " .

" Има интерес към нашите разработки от много съществени играчи - куриери, авиолинии, електронна търговия. Най-вече нашите дронове биха помогнали на огромни играчи в Азия и Африка. ", показа той. Средната височина на хвърчене на безпилотните самолети на компанията е сред 4000 и 600 метра, измерена при тестови полети на летища отвън обитаеми места. Компанията възнамерява да пристъпи към всеобщо произвеждане в идващите 3 до 5 години да стартира всеобщо произвеждане, описа още Рангелов.

" Трябва да създадем първообраз и на огромния ни аероплан и след това ще може да пристъпим към всеобщото произвеждане. Ние обаче не имаме намерение да продаваме дроновете си. Предпочитаме да отидем в съответната страна и да оперираме локални полети с устройствата ни ", уточни още той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР