в България осъдителна декларация за карикатурата в . Корицата на

...
в България осъдителна декларация за карикатурата в . Корицата на
Коментари Харесай

Главното мюфтийсто с осъдителна декларация за карикатурата в Шарли Ебдо

в България неоправдателна декларация за карикатурата в " ". Корицата на последният брой на списанието удари дъното на безсрамието, дебелоочието, вулгарността и на не зачитането на човешките права и достолепие с този дръзновен опит на провокация, се показва в нея.
На корицата в последния брой на " Шарли Ебдо " е оповестена подигравка с президента на Турция. Тя провокира, а Едоган заведе дело против списанието.
 Карикатура на Ердоган утежни връзките сред Турция и Франция Карикатура на Ердоган утежни връзките сред Турция и Франция
Анкара осъжда публикуването на карикатури на турския водач Тайип Ердоган във френското списание " Шарли Ебдо " и ги смята за плодове на "...

разгласява позицията без редакторска интервенция:
" Корицата на последният брой на списание Шарли Ебдо удари дъното на безсрамието, дебелоочието, вулгарността и на не зачитането на човешките права и достолепие с този дръзновен опит на провокация. Свидетели сме на всичко това с помощта на окуражителните действия на президента Макрон, който е тръгнал по стъпките на неофашисткия метод на водене на политика и изразителност.
Остро порицаваме това сатанинско списание, което антагонизира нашия свят и пречист делегат Мухаммед (с.а.с). Мюсюлманско вероизповедание в България декларира своята безапелационна позиция срещу всяка демонстрация на посягане на религията, нейните светини и човешкото достойнствo.
 Ердоган с нов ход: Заведе дело против нидерландски политик за подигравка в Twitter (СНИМКИ) Ердоган с нов ход: Заведе дело против нидерландски политик за подигравка в Twitter (СНИМКИ)
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган подаде през днешния ден тъжба против крайнодесния холандски политик Геерт Вилдерс поради афектиран туйт, заяви...
След оскверняването на пратеника Мухаммед (с.а.с) с оповестените карикатури, този път списание Шарли Ебдо e взел на прицел и президента на Република Турция господин Реджеп Таййип Ердоган. Мюсюлманско вероизповедание в Република България остро осъжда този непоносим опит за разпространяване на расизъм и ненавист. Така наречените карикатури са гнусни и лишени от възприятие за човешко благовъзпитание и хуманизъм. Това е подигравка с личността и достолепието на хората.
Мюсюлманско вероизповедание още един път акцентира, че свободата на словото и на печата би трябвало да бъдат в границите на човешката нравственос и отговорност, да не погазва правата и свободите и да не накърнява другите. Ние следва да сме чувствителни към тематиките, които остро погазват личността, тъй като това е в основата на толерантността и положителното общуване сред другите в едно общество. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР