,,В България колкото си по-силен, толкова по-малко знаят за теб

...
,,В България колкото си по-силен, толкова по-малко знаят за теб
Коментари Харесай

Кирил Петков: Направихме много грешки от липса на опит

,,В България колкото си по-силен, толкоз по-малко знаят за теб - един Борисов наподобява, че доста споделя и взема решение, само че от моя позиция, той не е свободен човек и той е подвластен от същата тази перманентна власт, която досега е в ръцете на един човек- Пеевски.''

Това съобщи съпредседателят на,,Продължаваме Промяната'' Кирил Петков в ефира на телевизия,,Евроком'', написа Факти.бг.

Това го осъзнахме, когато видяхме, че съществени неща, които искахме да променим, не можем да ги променим през лостовете, които ни дава Народното събрание. Видяхме, че прокуратурата споделя,,ние сме самостоятелни, нямаме нищо общо с вас, ще вършим каквото си искаме'', службите ти споделят,,няма да си дам оставката, дори не можеш защитата да си смениш. Регулаторите също споделят,,не ни се месете в самостоятелната регулаторна рамка. И се усетихме, че дълбоката страна се крие в недемократични институции'', разяснява Петков.

Петков призна, че от Политическа партия са създали доста неточности поради липса на политически опит.

,,Но нито могат да ни купят, нито да ни изплашат. Вече знаем къде е сърцевината на казуса и оттук насетне ще бием по тази вътрешност, до момента в който не създадем пропукване на тази перманентна власт. Нашият проблем е, че зад (ГЕРБ-ДПС) Борисов и Пеевски седят милион човека- те имат вяра, че сегашната система ги устройва, не считат, че България е в доста положително състояние, само че това ги устройва- боязън ги е от смяната. Нашата мощ е, че има едни други милион индивида, които споделят аз не желая да пребивавам в евразийска страна. Ще е отнеме време да покажем кой модел е по-добър- до момента в който българите не станат болшинство, смяната ще е доста бавна'', изрично съобщи съпредседателят на ПП-ДБ.

Медиите са част от запазването на перманентната власт. Политолози ми предложиха да им заплащам по 20 хиляди лв. месечно,,за да ми се чува думата'', разкри Петков.

Казвали са ми от другата страна на политиката, че за първи път виждат политик, който не е взел една стотинка- видяха, че не могат да ни купят и единственото, което им остава е да ни залеят с мръсотия от заран до вечер. Случи ми се по време на локалните избори, отивам да се срещна с един кмет, който се оправя добре с града си и му предложих да се явим дружно на тези избори, тъй като ние нямаме претендент за обитаемото място. Той се съгласи и на идващия ден ми се обажда и ми споделя:,,Съжалявам, след нашата среща получих едно позвъняване, на което не мога да откажа- ще се явя не като самостоятелен кмет, а като самостоятелен кмет, подсилен от ГЕРБ'', показа Петков.

Аз съм с цел да се проверява всеки един, без значение от коя партия е, в случай че има съмнения, че е нарушител.

Това съобщи Петков във връзка с проблема с някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.

,,Сарафов е споделил на Коцев подпиши твоята оставка, в случай че не искаш да те проверявам. Какъв си ти,Бог ли си, че да раздаваш правораздаване под изискване? Ами в случай че е нарушител и подпише- какво? Пускаш го този нарушител да си върви на независимост, тъй като си е подал оставката. Ами, в случай че е почтен и го заплашваш? Живко Коцев дали е нарушител, още се открива, само че той дава документ, на който споделя, че е застрашен от основния прокурор на премиера и в този миг пудели и пачки започнаха да изкачат от всякъде'', показа възмутено Петков.

,,Пудел с Живко Коцев, пудел с пачки, няма пачки с Коцев, само че имаш пудел с Живко Коцев- значи пачките, пудела и Коцев са дружно. Ако бяха единствено пачки- нямаше да е забавно. Тези уеб сайтове Пеевски, Борисов, ДАНС, прокурорите- всичко е доста добре синхронизирано, тъй като работят от 30 години дружно. Ние влизаме неопитни и те почват да ни бият плесници отляво и отдясно. Много ги боли, че не се отказваме- хем не крадем, хем не се опасяваме, пък ние ги заливаме от заран до вечер'', сподели още съпредседателят на ПП-ДБ.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР