В България, казват политолозите, нямало революционна ситуация. И това било

...
В България, казват политолозите, нямало революционна ситуация. И това било
Коментари Харесай

Александър Симов: В България има революционни обстоятелства, но революционерите са кът

" В България, споделят политолозите, нямало революционна обстановка. И това било повода за политическия ступор - " новите " партии се държали като улични бунтовници, а нямало кого да увлекат след себе си. Не знам, не знам...

Според мен обаче казусът е напълно другаде. " Мисия 121 " се взриви като совалката " Челинджър " точно поради страха от гражданска война. Голямата смяна изисква сила, мощ, решителност и познание. Изисква да се яви някой и да разгласи: " Има такава партия ". Формулата не е комплицирана. Необходим е кураж ", във Facebook.
 Николай Хаджигенов: Ива Митева би била превъзходен избор за министър председател Николай Хаджигенов: Ива Митева би била превъзходен избор за министър председател
„ Вероятността да получим третия мандат не е дребна, тъй като ние, откакто приключихме разновидността с площада предходната година, започнах...

" С други думи казусът на политическата обстановка през днешния ден е, че като се изключи Българска социалистическа партия никой различен не желае да се ангажира със съставянето на ръководство. Не слушайте димната завеса на телевизионното двуличие.

Днес вместо мисълта за реализиране на смяната, доста партии са заети с мисълта по какъв начин да излязат сухи от водата. Как да се разтоварят от отговорността за държавно управление без да платят сметката за това. Заради това от дълго време не вземам участие в сюжети от вида " Ива Митева - министър председател ", тъй като това са тактически димки за скриване на достоверните процеси.

Живеем във време, когато една част от политическите партии съществуват в моралната и безконечна справедливост на фейсбук и се ужасяват от това да се ангажират с нещо в действителния свят. А задължението значи, че ще би трябвало да изтърпиш рецензии.

Че може да ти остържат кожата с гневни мнения и иронични мемета, само че в обстановка на обърканост някой би трябвало да работи. И тъкмо това не виждаме през днешния ден. Революционни условия има. Революционерите обаче са ъгъл. "

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР