В астрологията пълнолунието получава цялата заслуга за това, че е

...
В астрологията пълнолунието получава цялата заслуга за това, че е
Коментари Харесай

Новолунието в Скорпион ни помага да се свържем отново със сърцето си: какво да очаква всяка зодия

В астрологията пълнолунието получава цялата заслуга за това, че е най-интензивният и върховен миг от 28-дневния лунен цикъл. Въпреки че новолунието постоянно е много по-малко изменчиво прекарване, не значи, че резултатът му няма да се усети също толкоз остро.

В края на краищата, новолунието е моментът, в който Луната (управител на вашето вътрешно Аз) образува връзка със Слънцето (управител на вашето външно Аз), предизвиквайки ви да осъзнаете някои неща и да обмислите по-внимателно идващите си ходове.

Това новолуние след се развива в Скорпион, закрепен воден знак, който е белязан от дълбока, огнена пристрастеност, която може да кипи постепенно, само че изгаря надълбоко в последна сметка. Скорпионът е прочувствен, трагичен, завладяващ и подготвен да направи нещо фрапантно, с цел да получи това, което желае. Скорпионът или се интересува, или въобще не му пука. Рядко има нещо приблизително за представителите на знака.

Това новолуние ще бъде първото, което ще се случи след Хелоуин, само че това обаче не значи, че призрачният му резултат ще е липсващ. Новата Луна ще се опълчи на непостоянния, непредсказуем и революционен Уран, което може да докара до доста изненади, ще които ви раздрусат. Вместо да се плаши от несигурността, Уран я прегръща. Уран ще захвърли деликатно направените ви проекти и ще ви принуди да тръгнете в напълно друга посока. Защо Уран би направил това, питате? Защото Уран схваща целия напредък и нововъведения, които могат да зародят, откакто се случи нещо ненадейно.

Ето какво може да чака всеки зодиакален знак от новолунието:
 Какво да чака всяка зодия от новолунието в Скорпион  Какво да чака всяка зодия от новолунието в Скорпион  Какво да чака всяка зодия от новолунието в Скорпион  Какво да чака всяка зодия от новолунието в Скорпион
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР