В астрологията може да откриете знаците, които да ви покажат

...
В астрологията може да откриете знаците, които да ви покажат
Коментари Харесай

Какво да очаквате в любовта от всяка зодия

В астрологията може да откриете знаците, които да ви покажат какво да очаквате от своя сътрудник, в случай че сте почнали връзка скоро.
Овен
Мъж: Те са решителни и не ги е боязън да подхващат първата крачка. В мига, в който решат да работят - ще го създадат. Представителите на този зодиакален знак имат поробителски темперамент и сега, в който сте отдръпнете от тях - те още веднъж ще тичат след вас.
Жена: Тя е доста буйна и не обича да си губи времето с неверни мъже. Очакват ви бурни и луди нощи. Жените Овен са доста сантиментални и в случай че разпознаят " верния човек " - не го изпускат.
Телец
Мъж: Изключителни джентълмени, които владеят до съвършенство изкуството на любовта. Ако всички мъже бяха като тях - нямаше да има нещастни дами!
Жена: Жените Телец са любвеобилни и обичат да се хвалят с мъжете до себе си. Правят всичко в името на любовта и щастието на индивида до себе си.
Близнаци
Мъж: Отличават се с неповторимо възприятие за комизъм и постоянно са душата на компанията. Именно това е най-силния им коз пред дамите. Те живеят за момента и в мига, в който им стане скучно или неприятно си събират багажа.
Жена: Тя е свободна душа, която обича да си играе с възприятията на мъжете. Флиртът е отличаваща линия за нея. Може да прекарате бурна нощ и по-късно повече в никакъв случай не чуете за нея. Обича да пътува и непрекъснато да изпитва нови страсти.
Рак
Мъж: Те не са доста по любовта и от време на време мъчно може да разберете, че ви смъква. За сметка на това обаче, са доста правилни и държат на индивида до себе си.
Жена: Трудно се доверяват и може да минат месеци, до момента в който се осмели да направи първата крачка. Началото на връзката може да е постепенно и даже на пръв взор да наподобява, че не върви, само че това не е по този начин.
Лъв
Мъж: За него е значимо дамата да се усеща като кралица. Способен е изхарчи всичко, което има, с цел да се усеща тя щастлива, само че у дома би трябвало да знае кой команда.
Жена: Не си мислете, че сте я съблазнили. Жените от този зодиакален знак сами избирате мъжете до себе си и " разрешават " на тези, които преминат серията от тествания, на които ги слагат да ги смъкват.
Дева
Мъж: Срамежливостта при тях е ясно изразена. Понякога, се оказва непреодолима спънка в търсенето на любовта. За тази стеснителност се крие нежна и сантиментална душа, която ще ви рецитира Шекспир на ухо, тъй като вие сте неговата кралица!
Жена: В тълпата може да не я забележите, защото е свита и скромна, само че у дома може да бъде в същото време съвършена майка и буйна държанка!
Везни
Мъж: Той има вяра, че дамата би трябвало да бъде обгрижвана непрекъснато. Не стопира да потвърждава любовта си с красиви дребни жестове през целия взаимен живот.
Жена: Те са комплицирани персони, които обичат да ги обгрижват непрекъснато. Спрете ли да им вършиме похвали, ще си намерения, че има друга и тогава ще стане в действителност ужасно.
Скорпион
Мъж: Със сигурност не са изкусители в любовта, само че са мъже на място, които в никакъв случай няма да предадат дамата до себе си.
Жена: Тя е цялостна диаметралност на Той. За нея няма секрети в любовта и е подготвена на всичко, с цел да ви завоюва, в случай че е решила, че сте нейния човек.
Стрелец
Мъж: Уверени и стрелящи право в задачата. Бързо обаче, губят интерес и минават от връзка във връзка, до момента в който намерят това, което в действителност търсят.
Жена: Тя ще сложи картите на масата, преди нещата да се задълбочат. Решава проблемите с говорене и не се опасява да показва минусите на колегата си.
Козирог
Мъж: Той издига дамата до себе си на фундамент. Хвали се с нея и обича да я демонстрира. Грижи се нищо да не й липсва и да се усеща умерено и сигурна в неговите ръце.
Жена: За нея е значимо мъжът да бъде по едно и също време добър баща; правилен другар и буен ухажор. Да я поддържа и да бъде нейна опора във всеки един сложен миг. В подмяна обаче, ще получите доста повече от това, което тя търси!
Водолей
Мъж: Изкусни манипулатори са в любовта. Обичат да си играят с другия пол. Знае по какъв начин да ви накара да се усмихнете, само че и в същото време да ви нарани.
Жена: Прилежни съпруги са. Никога няма да ви изложи в обществото и постоянно ще бъде красива поради вас. Държат на реда в къщата и доста добре се оправят в семейството.
Риби
Мъж: По принцип са елементарно избухливи, само че, когато срещнат дамата на живота си - стават кротки като агънца. За него ще бъдете център на Вселената, само че не го губете, тъй като ще потърси любовта другаде.
Жена: Умеят да съблазняват до съвършенство. Могат да ви оплетат в мрежите си единствено с един взор. За тях в любовта няма секрети и имат вяра, че всичко е разрешено.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР