В Асеновград днес бе открита официално новосъздадената тийн зона, предназначена

...
В Асеновград днес бе открита официално новосъздадената тийн зона, предназначена
Коментари Харесай

Нова тийн зона ще подпомага развитието на младежите в Асеновград

В Асеновград през днешния ден бе открита публично новосъздадената тийн зона , предопределена за просветителни занимания на младежите от града . Младежкият ъгъл е разположен в отдел „ Изкуство “ в библиотеката „ Паисий Хилендарски “.

Лентата на новата зала бе срязана от заместник-кмета на Община Асеновград инж. Петър Петров , шефа на библиотеката Милена Марковска и учителя по история Жечка Кръжева.

 Инж. Петър Петров и Милена Марковска. Снимка: Община Асеновград
Инж. Петър Петров и Милена Марковска. Снимка: Община Асеновград

„ Асеновград за първи път разполага с самостоятелен ъгъл, в който младежите могат да споделят отзиви, хрумвания и опит.  Тук ще се срещат младежи в необятен диапазон на възрастова граница, с разнородни възгледи и философии за живота, от разнообразни националности и етноси. Вярвам, че тийн зоната ще се трансформира в място, на което ще се раждат и ползват нови трендове за менталното развиване на младите асеновградчани “ , обърна се инж. Петър Петров към присъстващите.

Общата стойност на плана е 14 735 лв. , като средствата са отделени най-вече за оборудването с техника и мебели на новата зала. Основната цел е насърчаване потенциала на библиотеката посредством основаване на пространство за младежи и даване на услуги, ориентирани особено и най-вече към тази целева група.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР