В Арбанаси по средата на прясно асфалтиран обходен път изникна

...
В Арбанаси по средата на прясно асфалтиран обходен път изникна
Коментари Харесай

Електрически стълб изникна по средата на новоасфалтиран път

В Арбанаси по средата на прясно асфалтиран обходен път изникна електрически дирек. Екип на Българска национална телевизия във Велико Търново видя, че нелепото решение е на локални хотелиери, които са и притежатели на терените, през които минава пътя. Кметът на селото е безапелационен, че в този тип секторът е рисков и прикани хората да не минават оттова.

Новата права в Арбанаси до неотдавна е била път без излаз. Затова притежателите на нов хотел в селото поискали и получили всички документи да я трансфорат в обходен път. Той към момента не е завършен и пуснат в употреба.
Тошо Кръстев, кмет на с. Арбанаси: Това че се строи, аз знам, идвал съм и съм коментирал с вложителите. Това е частна благосъстоятелност. Това, че сега в пътя е в градеж.
По думите на вложителя, за въвеждането в употреба на пътя ще бъде належащо стълбът да бъде преместен.
Красен Маслянков, вложител: Така или другояче престои полагане на още един слой асфалт и полагане на мантинели, с цел да бъде изпълнен планът. Друг е въпросът, че тъй като пътят не е въведен в употреба, не би трябвало да се употребява.
Собствениците прецизираха, че са се погрижили за сигурността на всички като при започване на правата са сложили предупредителни табели, които не разрешават прекосяването оттова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР