В аптеките в Германия започна организирана от държавата продажба на

...
В аптеките в Германия започна организирана от държавата продажба на
Коментари Харесай

В Германия вече се продава канабис по аптеките

В аптеките в Германия стартира проведена от страната продажба на за медицински цели. Доставка може да се получи за пациенти с качество, което дава отговор на стандартите за медикаменти от Федералния институт за медикаменти и медицински артикули (BfArM), осведоми БГНЕС, базирайки се на „ Дойче Веле “. Според организацията в Бон аптеките ще продава канабис по 4,30 евро за грам .

Три компании вземат участие в развъждането на канабис в Германия от името на Агенцията за канабис , намираща се в института BfArM. Притокът на централа от чужбина обаче ще продължи. Общо 10,4 тона медицински канабис се чака да бъдат отглеждани в Германия за четири години.
 Организация на обединените нации: Албания първа в Европа и шеста в света по произвеждане на канабис Организация на обединените нации: Албания първа в Европа и шеста в света по произвеждане на канабис
Албания се загатва като главната страна на генезис на канабис в Европа и шестата в света за интервала 2015-2019 година, съгласно последния...

Агенцията за канабис е основана, с цел да управлява производството на медицински канабис през 2017 година, когато конопът е позволен като лекарствен артикул в Германия. Оттогава лекарите могат да предписват цвят или дестилат медицински канабис в избрани дози.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР