В Apple изглежда са решили да опреснят своето бюджетно предложение

...
В Apple изглежда са решили да опреснят своето бюджетно предложение
Коментари Харесай

Появиха се качествени рендъри на 6,1-инчов iPhone



В Apple наподобява са решили да опреснят своето бюджетно предложение – iPhone SE. Бъдещото устройство (което може да се споделя и iPhone 9), съдейки по слуховете и рендърите, ще получи дизайн а-ла iPhone X, както и безрамков екран с диагонал 6,1 инча (т.е. по-голям от този в сегашния флагман на компанията).

Според източници (като този) в интернет задният панел на “бюджетника” ще е стъклен, което дава очаквания, че в него може да бъде осъществена и система за безжично зареждане. Налице са и клюки, че Apple може да се откажат от към този момент остарялото зарядно устройство на iPhone и да сложат в кутията адаптор за бързо зареждане.

Прочетете още: Apple ще отстрани прореза в екрана в наследниците на iPhone X?

Друга разлика по отношение на iPhone X ще е едната камера на гърба на смарт телефона. Подобно решение наподобява разумно, въпреки всичко Apple би трябвало спестят все от някъде. Освен това страничните рамки на устройството ще са от алуминий, а не от неръждаема стомана.

Презентацията на новите смарт телефони на компанията се чака през есента. Освен въпросния правоприемник на iPhone SE бял свят би трябвало да видят още 5,8-инчов правоприемник на iPhone X, както и негова уголемена версия с диагонал на екрана от 6,6 инча. Последните две устройства се чака да бъдат оборудвани с OLED екрани.

Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР