В 26-ия лунен ден лунните енергии оказват силно въздействие върху

...
В 26-ия лунен ден лунните енергии оказват силно въздействие върху
Коментари Харесай

Хранене по лунен календар – сряда – 27 април 2022

В 26-ия лунен ден лунните сили оказват мощно влияние върху нашите органи, ето за какво идеалният вид е да се гладува. Но в случай че това ви наподобява невероятно, просто се пробвайте да намалите количеството употребявана храна.

Диетата би трябвало да бъде съвсем напълно зеленчуци и плодове, и най-хубавият вид е да ги ядете в сурова, минимално обработена форма. Не би трябвало да се яде месо. Необходимо е да се изключат всички пържени, солени, мазни храни. Забравете за сладкиши, артикули от брашно, консервирани храни и полуфабрикати през днешния ден. Всяка храна може да се трансформира в отрова. Днес не трябва нито да се пие, нито да се пуши.

Нашата храносмилателна система през днешния ден се нуждае от доста деликатно отношение. Ако не спазвате минималните ограничавания, в случай че не коригирате нормалната си диета, съгласно рекомендациите, рискувате да получите тежки обостряния на хронични болести, лекуването, на които може да продължи дълго време.

Храна на деня е куркумата – работи противогъбично, намалява холестерола, възстановява активността на черния дроб и жлъчката, спомага за гъвкавостта на ставите, добър резултат има въобще върху костите, почиства енергийните канали, има свойството на антибиотик, защищава от отичане. Съдържа доста желязо, калций, йод, фосфор.



ПРОЛЕТНА ЧОРБА С МАСЛИНИ

Продукти: равни елементи спанак и киселец, 1 глава лук (връзка зелен лук), 2-3 с. л. олио, 1 к. ч. ориз, 15-20 маслини, ½ чаша кисело мляко, 1 яйце, черен пипер, сол, магданоз.

Приготвяне: Изчистват се, измиват се и се нарязват на ситно спанакът и киселецът. Задушава се в сгорещено олио и малко вода ситно нарязаният лук, прибавят се и спанакът и киселецът.

Прибавят се маслините и измитият ориз и се оставя супата да ври. Когато омекне оризът, се прибавя черният пипер и малко ситно нарязан магданоз.

Застройва се с киселото мляко и яйцето (или единствено жълтък).

„ Храната е един тип повсеместен паспорт. Колкото и да е мъчно от позиция на език, културни разделения или географски компликации, храната може да преодолее всичко на света. “

Английската писателка Джоан Харис
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР