Уволнената дипломатка Красимира Трифонова е получила паник атаки в следствения

...
Уволнената дипломатка Красимира Трифонова е получила паник атаки в следствения
Коментари Харесай

Убийцата Красимира – раздирана от паник атаки в килията, реве непрекъснато. Наложило се е лекар да…

Уволнената дипломатка Красимира Трифонова е получила паник офанзиви в следствения арест на „ Г. М. Димитров ” след задържането й, предава Lupa.bg, базирайки се на свои доверени източници. Тя ревяла непрестанно и се наложило доктор да облекчава положението й с лекарства.
Вероятно някогашната консулска не можела да си елементарни, че се е оставила да бъде хваната. Не е прикрила добре следите си, подценявайки уменията на проверяващите. Въпреки че са събрани задоволително доказателства за закононарушението й, тя продължава да мълчи за своите съучастници. За тях пръв заприказва основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.
„ Чакаме експертизите дали е имало други лица, съпричастни къмслучая и по този начин да се обясни ролята на всеки един участник. Работим с хора, близки от обкръжението на двете дами “, изясни главсекът на Министерство на вътрешните работи.
Едва ли е допустимо след удушаването на Пейо Пеев двете дами сами да реалокират натрупа на задната седалка, след което Красимира Трифонова да закара колата му на Витоша и да я изгори. Със сигурност бащата на Габриела не е взел участие в убийството, защото той от дълго време е изпъден от фамилното гнездо. Майката и дъщерята от години живеели сами.
Приятели на Пейо са уверени, че някогашната дипломатка не за първи път протяга ръка на някого. Те пуснаха фотография от нейното минало, на която тя е с шина на ръка. Дали не е светила маслото на някого или пък при битов случай е потърпевша, се питат те.
Припомняме, че 44-годишният Пейо Пеев беше открит мъртъв край хижа „ Алеко ” на Витоша на 18 януари. Безжизненото му тяло стояло на пасажерската седалка в опожарена кола. Жертвата е била удушена, а по-късно пожарът – инсцениран. Обвинени бяха брачната половинка на Пейо – Габриела и майка ѝ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР