Увеличиха се починалите от коронавирус в Гърция, съобщава Политико. Още

...
Увеличиха се починалите от коронавирус в Гърция, съобщава Политико. Още
Коментари Харесай

Увеличиха се починалите от коронавирус в Гърция

Увеличиха се умрелите от ковид в Гърция , оповестява " Политико ".

Още двама души починаха, с които доближиха общо 17. В балканската страна са доказани 624 случаи на ковид, като множеството са в Атина.
 Гърция под цялостна карантина поради ковид
Гърция под цялостна карантина поради ковид

Санкцията за нарушение на възбраната ще бъде 150 евро

Междувременно 14 служители на реда са сложени под карантина след арестуването на 26-годишен мъж за вандализъм в Атина в неделя вечерта. Задържаният е бил с ковид.

Стана ясно, че Гърция стопира полетите от Англия и Турция за Гърция до 15 април . Говорител на гръцкото държавно управление разгласи, че краткотрайната възбрана влиза в действие от тази нощ.
 Расте броят на смъртните случаи от ковид в Турция и Гърция
Расте броят на смъртните случаи от ковид в Турция и Гърция

В Турция към този момент са 9, а в Гърция - 10

От тази заран гръцкото държавно управление подреди на гърците да стоят по домовете си. Допуска се излизане за работа, до хранителния магазин и до аптеката. Позволява се на хората да излизат за тренировки или да разхождат домашните си любимци, само че единствено на отдалеченост.

По последни данни на Световната здравна организация по света има над 294 000 доказани случаи, а умрелите са близо 13 000. Регистрирани са случаи в 186 страни. Данните на Университет " Джон Хопкинс " демонстрират над 350 000 случаи и над 15 000 умряли в 167 страни.

Можете да следите случаите на ковид в България на уеб страницата на Военномедицинска академия, на уеб страницата на Министерството на здравеопазването и за света на инфографиките на Световната здравна организация и на Университет " Джон Хопкинс ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР