Увеличаване на числеността на персонала на Комплекса за социални услуги

...
Увеличаване на числеността на персонала на Комплекса за социални услуги
Коментари Харесай

Не достигат специалисти във важно звено за социални услуги във Варна

Увеличаване на числеността на личния състав на Комплекса за обществени услуги за деца и фамилии гласоподава ВрК " Структури и общинска администрация “ към локалния парламент във Варна. С цялостно единогласие съветниците дадоха единодушието си да се усили с 1 броят на чиновниците в Центъра за настаняване от фамилен вид за деца и младежи без увреждания, който е част от Комплекса, съобщи кореспондент на Varna24.bg

В Наредбата за качество на обществените услуги се дефинират стандартите за качество на обществените услуги. Част от тях са и минималните условия за броя и квалификацията на чиновниците, които ще ги реализират. За центъра са нужни 7.2 щатни бройки, а сега числеността на личния състав е в размер на 6.25 бройки, беше изтъкнато в зала " Пленарна “.

В началото на съвещанието беше импортирано предложение за увеличение на щата на регион " Аспарухово “. В рамките на полемиката стана ясно, че се планува да има още един заместник-кмет на региона. Заради отсъствието на районния кмет, който да обоснове настояването, и неналичието на изясненост какви отговорности ще поеме новият зам.-кмет, точката беше оттеглена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР